Sagiad Üyesi İş Adamları Ankara’dan Anlaşmalarla Döndü

Sagiad Üyesi İş Adamları Ankara’dan Anlaşmalarla Döndü

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyesi 10 kişilik iş adamı heyeti, Ankara İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) davetlisi olarak Ankara’ya iş gezisi düzenledi.Sakarya’dan otomotivi, makine yedek parça,...

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyesi 10 kişilik iş adamı heyeti, Ankara İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) davetlisi olarak Ankara’ya iş gezisi düzenledi.

Sakarya’dan otomotivi, makine yedek parça, gıda ve inşaat malzemeleri alanında 10 firmanın katıldığı programda, Sakarya heyetini ANKİSAD dernek üyesi iş adamları karşıladı. İş adamlarını dernek binasında ağırlayan ANKİSAD üyeleri, Sakarya heyeti ile karşılıklı tanışma ve ikili iş görüşmesi imkanı buldu. İkili iş görüşmelerinde karşılıklı işbirliği alanlarında anlaşmalar sağlandı.

Heyet; ikili iş görüşmeleri ardından firma ziyaretleri kapsamında otomotiv, gıda ve yapı sektöründe faaliyet gösteren firmaları da ziyaret etti. Görüşmelerde ürün alım-satımı konularında anlaşmalar imzalandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.