Sağ beke Fener’den takviye

Sağ beke Fener’den takviye

Atiker Konyaspor, Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Savaş Polat ile anlaşma sağladı.

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, Fenerbahçe’nin genç sağ beki Savaş Polat ile anlaşmaya vardı. Konyaspor, 1997 doğumlu genç sağ bek için sadece Fenerbahçe’ye yetiştirme bedeli ödeyecek. Hafta içinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Gelecek vaat eden Savaş, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda 4 maça 11'de başlayarak 90 dakika süre aldı. 20 yaşındaki oyuncu aynı zamanda U21 Ligi'nde de 30 maçta forma giydi. Savaş Polat  U21 takımında Atiker Konyaspor’a karşı da forma giydi.

SKUBİC’E ÇIRAK OLACAK

Genç oyuncu Savaş Polat  Atiker Konyaspor’un en istikrarlı ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Nejc Skubic’in mevkiinde görev yapıyor.  Genç oyuncu yeni sezonda Skubic’den formayı kapmaya çalışacak.

Atiker Konyaspor’da alternatifi olmayan ve kupa maçlarında bile dinlenme fırsatı bulamayan Skubic’in bölgesine takviye yapıldı. Atiker Konyaspor 3 kulvarda mücadele edeceği için alternatifli bir kadro oluşturmak istiyor Konyaspor’un en istikralı ismi olan Nejc Skubic, yeni sezonda rahat bir nefes alacak. Skubic, geride kalan sezonda sağ bekte alternatifinin olmaması sebebiyle  tüm maçlarda forma giymişti. Sloven oyuncu yapılacak bu transferle birlikte yeni sezonda dinlenme fırsatı bulacak. Skubic, geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’un Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 52 resmi maçın 47’sinde forma giymişti.

 SPOR SERVİSİ   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.