'Sabrımızı Taşırmak İçin Ellerinden Geleni Yapıyorlar'

'Sabrımızı Taşırmak İçin Ellerinden Geleni Yapıyorlar'

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Diyarbakır’da Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görev yapan Necdet Aydoğdu’ya düzenlenen hain saldırı ile ilgili...

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Diyarbakır’da Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görev yapan Necdet Aydoğdu’ya düzenlenen hain saldırı ile ilgili sert konuştu. “Bizlerin sabrını taşırmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.” diyen Hızal, Cumhurbaşkanı ve Başbakana seslenerek, ”40 bin insanımızın kanına girmiş olan caninin sözlerine nasıl itimat edilecek.” şeklinde konuştu.

“CANİLERİN SÖZÜNE İTİMAT ETMEYİN”

Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı ve Başbakana seslenen Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, “Allah’tan korkmayan, cinsleri ve cibilliyetleri belli olmayan, insani duygularını yitirmiş, 40 bin insanımızın kanına girmiş olan caninin sözlerine nasıl itimat edilecek.” ifadesini kullandı.

“HAİN VE ALÇAKÇA BİR SALDIRI”

Hain ve alçakça planlanmış saldırı ile ilgili konuşan Mustafa Hızal, “Necdet Aydoğdu eşi ile birlikte semt pazarında alış veriş yaparken, arkadan yaklaşan yüzleri maskeli iki kişinin silahlı saldırı sonucu, ağır yaralanmış ve tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur” dedi.

Yapılan bu hain ve alçak saldırıları içlerine sindiremediklerini belirten Hızal, “Bizlerin sabrını taşırmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bu milletin vatan sevgisi ve milli genleri ile alay edercesine bir tavır içerisindeler.” şeklinde konuştu.

BU VATANDA HERKES KARDEŞ, PKK’LI DÜŞMANDIR

Bu vatanın mili sınırları içerisinde, Türkiye Cumhuriyet olarak Alevisi, Kürdü, Çerkezi. Abhazası ile birlik ve huzur içinde yaşamak istediklerini belirten Hızal, ”Bu süreci, hainlerin geçmişte dağda yaptıklarını, bugün şehirlerimizin merkezlerine inerek, bu alçaklıkları çekinmeden devam ettirmektedirler.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.