Sabri: Taraftarımıza Kupa Hediye Etmek İstiyoruz

Sabri: Taraftarımıza Kupa Hediye Etmek İstiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde, Bursaspor'un Galatasaray'a 5-2 yenildiği maçın ardından konuşan Galatasaraylı oyuncu Sabri Sarıoğlu, "Finale kaldık, inşallah orada da kazanıp taraftarımıza kupa hediye etmek istiyoruz.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde, Bursaspor'un Galatasaray'a 5-2 yenildiği maçın ardından konuşan Galatasaraylı oyuncu Sabri Sarıoğlu, "Finale kaldık, inşallah orada da kazanıp taraftarımıza kupa hediye etmek istiyoruz." dedi.

"Bugün çok güzel bir atmosferde deplasmanda 2-2'nin verdiği avantajla oynayan bir takıma karşı oynadı." diyen Sabri şöyle konuştu: "İyi başlamıştık, ancak 2 golden sonra demoralize olduk ama içeride konuştuk. Canı gönülden oynarsak çevirebileceğimizi biliyorduk. Nitekim ikinci yarı Galatasaray'a yakışan bir futbolla golleri bulduk, finale kaldık. Galatasaray'a yakışan şekilde oynadıktan sonra yenemeyeceğimiz takım olmadığını gösterdik. Şimdi finale kaldık, inşallah orada da kazanıp taraftarımıza kupa hediye etmek istiyoruz."

VEYSEL: MAÇI DEVRE ARASINDA İÇERİDE KAZANDIK

Galatasaraylı oyuncu Veysel Sarı ise "İlk yarı istediğimiz gibi başladık ama yediğimiz gollerle demoralize olduk. Sona doğru attığımız golle biraz moral bulduk. Maçı içeride kazandığımızı söyleyebilirim. Çünkü herkes içerde kazanacağımıza inandık. Çıktık ve goller bulduk. Kazandığımız için mutluyuz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.