Saadet'ten Türkiye'de ilk!

Saadet'ten Türkiye'de ilk!

Seçim kampanyaları ile adından söz ettiren Saadet Partisi Türkiye'de bir ilke imza attı. Saadet Partisi bünyesinde "Siyasal İletişim Ofisi" kuruldu.

Son yıllarda seçim kampanyaları ile adından sık sık söz ettiren Saadet Partisi siyasal iletişim alanında Türkiye'de bir ilke imza attı. Saadet Partisi Tanıtma Başkanlığı bünyesinde yeni nesil seçim kampanyalarının üretileceği Türkiye'nin ilk "Siyasal İletişim Ofisi" kuruldu.

YENİ NESİL KAMPANYA MERKEZİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun tavsiye ve talimatıyla Ankara merkezli kurulan Siyasal İletişim Ofisi'nde yeni nesil kampanya ve seçim stratejileri üretilecek. Teknolojik gelişmelerin yakından takip edileceği Siyasal İletişim Ofisi alanında uzman genç bir ekip tarafından yönetiliyor. Ofiste dünyadaki siyasal iletişim gelişimi de yakından takip ediliyor.

EKİP AKADEMİSYENLER, PROFESYONELLER VE GÖNÜLLÜLERDEN OLUŞUYOR

Ofis ile ilgili milligazete.com.tr'den Emre Gürbüz'e bilgi veren Saadet Partisi'nin Tanıtmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, şunları söyledi:

 
"Bir yandan akademisyenler, bir yandan sosyal psikoloji ile ilgilenen Türkiye’nin önde gelen isimleri, diğer taraftan profesyonellerden ve gönüllülerden oluşan bir ekip çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle her seçim bölgesi ve her adayımız için özel bir anket, analiz ve değerlendirme yapılıyor. Uzman çalışma arkadaşlarımız ve akademisyenler adaylarımızı bu ofiste ağırlayıp brifing veriyor. Stratejimizi daha iyi bir biçimde aktarmamız için bu çok önemli. Adaylarımızın giyim kuşamından tutun da konuşma tarzı ve uslübuna kadar, titiz bir çalışma yürütülüyor. Genç ve dinamik ekibimizle yeni nesil bir kampanya başlattık. Bu seçimde yine Saadet Partisi'nin kampanyası konuşulacaktır, ekibimize güveniyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.