Saadet'ten sevgi yürüyüşü

Saadet'ten sevgi yürüyüşü

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci yaptığı açıklama ile vatandaşları bugün gerçekleştirecekleri sevgi yürüyüşüne davet etti. Termiyeci, “Televizyonlarda gösterilmeye çalışılanın aksine Allah'ın izniyle Saadet Partisi'nin baraj problemi yoktur”

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve bugün gerçekleştirecekleri 'Sevgi Yürüyüşü' hakkında bilgi verdi. Saadet Partisi olarak yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulabilmesi için 7 Haziran seçimlerinin son derece ehemniyetli olduğunun bilincinde çalıştıklarını ifade eden Termiyeci, "Bu öneme binaen ülkesi ve milleti için dertlenen ve çalışan iki parti Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak 'Milli İttifak'ı oluşturduk. Yapılan seçim gezilerinde ve ziyaretlerde vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh, memleketimizin böyle bir birlikteliğe ne kadar ihtiyacı olduğunu ortaya çıkarmıştır. Yapılan tüm algı operasyonlarına rağmen milletimiz 'Milli İttifak'a kucak açmış ve tek çarenin bu birliktelikte ve Saadet Partisi çatısında olduğunu fark etmiştir" dedi.

ÇALIŞANA 20 LİRA ZAM REVA GÖRÜLÜYOR

Vatandaşların geçirdiği badirelerden sonra AKP'yi bir çözüm olarak gördüğünü ve3 dönem boyunca ümitlerinin gerçekleşmesi için desteklediğini ifade eden Termiyeci, şöyle konuştu: "İktidar partisi ise 13 yıllık iktidarı döneminde milletimizin beklentilerini karşılayamamış, çeşitli bahaneler ve oyalamacalarla asıl meselelerin üstünü örterek ülke gündemini oyalamıştır. Vatandaşlarımız şişirilen ekonomiye rağmen ekonomik refaha ermemiştir. 5 milyondan fazla çalışan asgari ücretle, açlık sınırının altında yaşamaktadır. Milyonlarca vatandaşımızın ise 3 bin 400 liralık yoksulluk sınırının altında yaşamasında bir beis görülmemektedir. Dünyanın en büyük ekonomileri arasındayız, IMF'ye borç veriyoruz naraları atılırken asgari ücretliye, çalışana, işçiye 20 lira zam reva görülmektedir. Ülkemizin iç ve dış borç toplamı 600 milyar dolar seviyelerini aşmıştır. Üretimden tüketime yönlendirilen milletimiz başbakanımızın övgüyle bahsettiği faizli kredilerle borçlandırılmış ve ipotek altına sokulmuştur. Çiftçi, sanayici perişan bir halde ümitle saadeti beklemektedir."

ALGI OPERASYONLARINA KANMAYIN

Açılan İmam Hatip okullarına rağmen Avrupa Birliği müktesebatına uydurulan eğitim sistemi sayesinde ahlak ve maneviyat değerlerini kaybetmiş bir nesil yetiştiğini ifade eden Termiyeci, konuşmasına şöyle devam etti: "Uyuşturucu ve alkol ortaokul sıralarına kadar inmiştir. Daha pek çok AB Uyum Yasası adıyla çıkarılan düzenlemelerle değerlerimize balta vurulmakta ve neslimiz tehdit altında bırakılmıştır. AB ve batı anlayışının etkileri 'one minute' benzeri eylemlerle gizlenmeye çalışsa da bu anlayışın felah getirmeyeceği dış politikada da görülmüştür. 'Dini bir birliktelik olmaz' diye yola çıkıp, Hristiyan birliği AB için bakanlık kuranlar bugün Ortadoğu'da yaşanan zulümlere bir nevi ortak olmuşlardır. Biz hükümetteki arkadaşlarımızı bir kardeş olarak defalarca uyardık ve uyarıyoruz. Gittiğiniz yol yol değil. Özünüze dönün Milli Görüş'e dönün. Milletimize de sesleniyoruz; Milli Görüş'ün nasıl hizmetler yaptığına çiftçiye, memura emekliye kat kat zamlar verdiğini biliyorsunuz. Algı operasyonlarıyla 'Milli Görüşçü' diyerek AKP'yi desteklemiş olabilirsiniz fakat Erbakan Hocamızın dediği gibi, 'AKP içi samanla doldurulmuş bir kuştur. Bu kuşun canlısı ise Saadet Partisidir'.

BARAJ PROBLEMİMİZ YOK

Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi birlikteliği ile yaşanan problemleri çözeceklerine söz verdiklerini ifade eden Termiyeci, konuşmasını şöyle tamamladı: "Televizyonlarda gösterilmeye çalışılanın aksine Allah'ın izniyle Saadet Partisi'nin baraj problemi yoktur. Vereceğiniz bir oy ile Yeniden büyük Türkiye'ni kurulması için büyük bir destek sağlamış olacaksınız. Milli İttifak mensupları olarak 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü (BUGÜN) saat 17.00'de Mevlana Meydanı'nda buluşup, vatandaşlarımızla kucaklaşarak 'Sevgi Yürüyüşü'nü gerçekleştireceğiz. Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Tüm hemşehrilerimizi sevgi yürüyüşüne bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.