Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı açıklanıyor

Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı açıklanıyor

Milli Görüş'ün siyasi temsilcisi Saadet Partisi daha önce açıkladığı gibi yarın (1 Mayıs) Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını açıklayacak.

Son zamanların en dikkat çeken partisi olan Saadet Partisi yarın adayını açıklayacak. İktidar ve muhalefetin gözünü ayıramadığı ve tüm hesaplarını Saadet Partisi üzerinden yaptığı yaşanan siyasi trafikte iyice ortaya çıktı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun toplumda büyük bir teveccüh bulan eleştiri ve çözüm önerileri dikkat çekiyor.

KİMLER ADAY?

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin "cumhur ittifakı" ile gireceği seçimlerdeki adayı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Öte yandan CHP henüz adayını açıklamadı. İyi Parti ise Genel Başkan Meral Akşener'in adaylığını kamuoyu ile paylaştı.

SAADET PARTİSİ'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM?

Kamuoyunda şu anda en çok merak edilen konulardan biri de Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı... Milli Görüş hareketinin tek siyasi temsilcisi olan Saadet Partisi yarın saat 10:00'da Cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saadet Partisi, 1 Mayıs Salı 10:00'da 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim için Cumhurbaşkanı adayını ilan edecektir. Cumhurbaşkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır.

Ülkemiz 24 Haziran Pazar günü önemli bir seçime gidecektir.

Saadet Partisi, bu tarihi seçimle ilgili yetkili organlarında gerekli değerlendirmeleri yapmış, titiz bir şekilde yürütülen anket, istişare ve görüşmeler neticesinde partimizin Cumhurbaşkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır.

Partimiz bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemizin demokrasi ve uzlaşma kültürüne katkı yapma çabasını sürdürecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.