Saadet Partisi'nden miting açıklaması

Saadet Partisi'nden miting açıklaması

Milli İttifak'ın "Bartın'da gerçekleştireceği mitinge katılım olmayınca il yöneticileri tarafından iptal edildi" iddialarına Saadet Partisi'nden cevap geldi.

Dün Saadet Partisi'nin mitingiyle ilgili çıkan haberde, "Saadet Partisi İl Yönetimi Bartın'da düzenleyeceği miting, vatandaşların katılım göstermemesi nedeniyle iptal edildi. Saat 11.00'de miting alanında gelen partinin il yöneticileri, alanda vatandaş olmaması nedeniyle emniyet güçlerinden vatandaşların yoğun olduğu kapalı pazar yeri için izin istedi. Emniyet güçlerinin seçim kurulu tarafından miting alanlarının belirlendiği ve bu alanların dışına başka yere müsaade edilemeyeceğinin ifade etmesinin ardından miting iptal edildi" denildi. Saadet Partisi'nden bu iddialara cevap geldi.

İşte Saadet Partisi'nin o açıklaması:

Bugün bazı yayın organlarında yayınlanan Milli İttifak'ı karalama amaçlı gerçek dışı habere ilişkin Saadet Partisi Genel Merkezi'nden yazılı açıklama geldi.

Bugün bazı yayın organlarında yayınlanan Milli İttifak'ı karalama amaçlı gerçek dışı habere ilişkin Saadet Partisi Genel Merkezi'nden yazılı açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Bugün bazı haber sitelerinde Saadet Partimizin Bartın'da mitingi olduğu, ancak kimsenin katılmadığı için iptal edildiği yönünde gerçek dışı bir habere yer verilmiştir.

Saadet Partisi çatısı altında gerçekleştirilen MİLLİ İTTİFAKIN MİMARLARI Genel Başkanlarımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici'nin Bartın'da herhangi bir mitingi söz konusu olmamıştır. Her iki Genel Başkanımız da, bugün miting programı nedeniyle Isparta'da bulunmaktadır.

Isparta'da on binlerce vatandaşımızın katıldığı Saadet Partisi mitingini görmezden gelip, olmayan bir mitingi varmış gibi göstererek Partimiz aleyhinde asılsız bir habere dayanak yapması iktidar yandaşlığı ve yalakalığından başka hiçbir gerekçe ile açıklanamaz.

Bu asılsız haberi yapanlar ve yayanlar Saadet Partisi'nin görkemli mitinglerine kimlerin katıldığını görmek istiyorlarsa; yarın Trabzon ve Ankara'da ki, Pazar günü ise İstanbul'daki devasa mitinglerimize buyursunlar.

Seçimlere bir hafta kala sosyal medya mecralarından sponsorlu reklam şeklinde kasıtlı olarak yapılan bu haberler, milletimizin Saadet Partisi'ne gösterdiği teveccühten duyulan korkunun apaçık bir göstergesidir.

Bu konuda hukuki haklarımızı saklı tutarak, kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

İŞTE O FOTOĞRAF

7108.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.