Saadet Partisi, 'Türkiye Vizyonu'nu açıklıyor!

Saadet Partisi, 'Türkiye Vizyonu'nu açıklıyor!

Siyasi söylemi ile adeta ülkenin parlayan yıldızı haline gelen Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sorunlara çözüm getiren, milleti kucaklayan, ülkeyi geleceğe taşıyacak olan Türkiye Vizyonu'nu açıklıyor.

Son yıllarda ekonomik krizler başta olmak üzere işsizlik, enflasyon ve dış politik sorunların had safhaya ulaştığı, iktidarın ise bir türlü çözüm üretemediği süreçte Saadet Partisi söylem ve diliyle adeta milleti bir araya getirdi. Kutuplaştırıcı siyaseti öteleyerek kardeşliği tesis etmek için büyük çaba sarf eden Saadet Partisi, geleceğe dair söylemlerini açıklıyor.

(video açılmaz ise video üzerine tıklayınız)

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDAN PARTİLİLER İŞTİRAK ETTİ
Ülkenin bir çıkmaz sokak da olmadığını söylemleri ile güçlendiren Saadet Partisi, işsizlere, mağdurlara, esnafa, öğrenciye, ev hanımına umut oluyor. Milletin yüreğindeki heyecanı büyüten Saadet Partisi, Pazar günü büyük bir organizasyona imza atacak. Sabah saat 10:30’da başlayan olan programa ülkenin dört bir yanından partililer de iştirak etti.

KARAMOLLAOĞLU VAATLERİNİ SIRALAYACAK
Cumhurbaşkanı Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise bütün kesimleri umutlandıran Türkiye Vizyonu’nu açıklayacak. İktidara geldiklerinde neler yapacaklarını sıralayacak olan Karamollaoğlu, seçim vaatlerini de ilk defa kamuoyuna duyuracak.

SAADET PARTİSİ VEKİL ADAYLARINI DA TANITACAK
Ankara’da düzenlenecek olan tarihi programda partilileri bekleyen sürpriz gösterilerin yanı sıra TBMM’de Milli Görüş Hareketi’ni temsil edecek 600 milletvekili adayı da kamuoyuna hep birden tanıtılacak. 81 ili temsil edecek olan vekil adayları kürsüye bir bir çağrılacak ve tanıtılacak. Adaylar ayrıca Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ile de fotoğraf çektirecek.

SEÇİM MÜZİĞİ "DEĞİŞTİR" TANITILDI
Türkiye Vizyonu Aday Tanıtım Toplantısı’nda partinin kadın ve genç ağırlıklı 600 milletvekili adayı ilk defa sahneye çıkacak. Programda ayrıca partinin propaganda sürecinde kullanacağı seçim müziği "Değiştir" ilk defa tanıtıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.