Saadet Konya’dan ‘Ahde Vefa Gecesi’

Saadet Konya’dan ‘Ahde Vefa Gecesi’

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından ‘Ahde Vefa Gecesi’ programı düzenledi.

İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen etkinlikte; 40 yıldır Milli Görüş’e hizmet eden dört ayrı nesil bir araya getirildi. Gecede, ahirete göç eden dava adamları anılarak; dualar edildi. Yaşayan Milli Görüş Harekatı üyeleri de zorlu mücadelelerini etkinlikte dile getirildi.

"Ahde Vefa" programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa,  Milli Görüş camiası olarak kendilerinin kapılarının bütün siyasi partilere açık olduğunu dile getirdi.

Özkafa, ayrıca "Görüşmelerimizde yapmak istediğimiz faaliyetlerin asıl amacı memleketimizin, milletimizin; ahlaki milli ve manevi değerlere sahip olmasıdır" dedi. Milli Görüş'ün temel prensipleri olduğunu da hatırlatan Özkafa, Türkiye için şahsiyetli bir dış siyaset yapmanın zorunluluğuna değinerek,  şunları ifade etti: "Biz, hiçbir zaman ne Amerikancı ne de Avrupa Birlikçi olmadık.  Her zaman Sultan Fatih'in görüşünü savunduk. D-8 fikrini ön planda tuttuk. İslam Birliği'nin kurulmasının kaçınılmaz olduğunu ifade ettik."

Milli Görüş’ün çok şahsiyetli bir hareket olduğunu belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman da şöyle konuştu:  "Milli Görüşçüler olarak hiçbir kimsenin kınamasına aldırmadan, hareket etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Hak davada sabır edeceğiz. Gayreti elden bırakmayacağız. Amacımız Cenab-ı Hakk’ın rızasını kazanmak."

ahde-vefa-(3).jpeg

ahde-vefa-(5).jpeg

ahde-vefa-(6).jpeg

ahde-vefa-(1).jpeg

ahde-vefa-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum