Saadet Konya’da olağan kongre

Saadet Konya’da olağan kongre

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Sinan Toprak, düzenlediği basın toplantısı ile Pazar günü yapılacak olan 6. Olağan kongre ile ilgili bilgiler verdi. Toprak, kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katılacağını bildirdi.

Toprak, 21 Mayıs 2017 Pazar günü sabah saat 10. 00'da Dedeman Otel'de gerçekleşecek olan 6. Konya İl Kongresi hakkında bilgilendirme yaparak şunları kaydetti: “Yapacağımız kongremiz Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu, Genel İstişare Kurulu Üyeleri, Genel başkan yardımcıları, kadın kolları ve gençlik kolları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Sivil toplum örgütleri, Milli Görüş Kuruluşları, siyasi partiler ve çok sayıda Milli Görüş davasına gönül vermiş Konyalı hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleşecektir.”

TEK ADAY OLACAK

Geçtiğimiz dönemde Konya İl başkanı olarak görev yapmış olan; Avukat Hasan Hüseyin Uyar'ın yeniden il başkanı adayı olduğu tek liste ile kongreye gidileceğini dile getiren Toprak,  “Ülkemizin ve bütün insanlığın merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın başlattığı Milli Görüş hareketine olan inancının ne kadar arttığını yakinen görmekteyiz” dedi. Böyle bir dönemde gerçekleşecek olan kongre ile Saadet Partisi'nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, daha da gür ve güçlü bir şekilde siyaset arenasında yer alacağını kaydeden Toprak, “Saadet Partisi olarak bizler sıradan bir kongre yapmıyoruz. Çünkü bizler, kuvveti üstün tutan, zulmün egemen olduğu bir dünya yerine, Hakkı üstün tutan, adil ve yaşanabilir yeni bir saadet dünyasının kurulması için çalışmaktayız. Hep birlikte el ele verip, ülkemizi yeniden inşa etmek zorundayız” açıklamalarında bulundu.

İSLAM BİRLİĞİNİ KURACAĞIZ

“Bütün dünya halkları için en büyük tehdit olan ırkçı Emperyalist zihniyetin tüm muharip güçleri doğrudan sınırlarımıza dayanmıştır” diyen İl Başkan Yardımcısı Toprak, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Hepimizin bildiği üzere son dönemin en önemli oyunu Arap baharı adı altında oynanmış, birçok İslam coğrafyası bu oyunla tarumar edilmiştir.  Şimdi oyun ülkemiz ve coğrafyamızda yoğunlaşmıştır. Ülkemize yönelik her türlü tehdidin yapıldığı, her türlü uluslararası politik entrikanın çevrildiği, bir dönemden geçiyoruz. Böylesi bir dönemde önce ülkemizin, İslam aleminin, sonra tüm dünyanın her zamankinden daha çok barışa, kardeşliğe ihtiyacının olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz. Türkiye’nin, İslam aleminin ve tüm mazlumların kurtuluşu İslam Birliği'nin kurulmasından geçmektedir. Bunun teminatı ve yegane savunucusu da tabi ki Saadet Partisidir. Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin aracılığıyla tüm halkımızı Pazar günü saat 10.00' da Dedeman Otel'de yapacağımız 6. Olağan Kongremize davet ediyoruz. Bu vesile ile şimdiden bir kez daha tüm Konyalı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum