Saadet Gençlik'ten koronayla mücadele seferberliği

Saadet Gençlik'ten koronayla mücadele seferberliği

Koronavirüs illetinden dolayı işten çıkarılmış vatandaşlara 15 günlük ihtiyaçlarını karşılayacak gıda kolisi yardımı yaptıklarını söyleyen Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Esat Ergener, “Dinimiz bize zorda olan insanlara yardım etmemizi önermiştir”

 

Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları, 7 maddelik bir eylem planı hazırladı. Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları Başkanı Esat Ergener, bu süreci en verimli şekilde değerlendirmek için çeşitli uygulama ve faaliyetleri hayata geçirdiklerini dile getirdi. 7 maddelik eylem planının hayatı kolaylaştırıcı yönünün olduğunu ifade eden Ergener, aynı zamanda bu hassas ve evden çıkılmaması gereken dönemde zamanı da hayırlı uğraşlarla geçirebilmenin önemine değindi.    

ZAMANI HAYIRLI İŞLERE HARCIYORLAR

65 Yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını öğrendiklerini ve tamamen steril şartlarda ihtiyaçlarını 65 yaş üstü vatandaşların evlerine kadar teslim ettiklerini söyleyen Ergener, daha sonra şunları kaydetti: “Aynı zamanda LGS, YKS, KPSS gibi sınavlara girecek olan öğrencilerimizin yapamadıkları soruları ücretsiz çözüyoruz. #EvdeKal özel durumu bitene kadar, her hafta Salı günü sosyal medya hesaplarımızdan ve dileyenlerin katılabileceği online video konferans sistemi ile kitap tahlili yapıyoruz.  #EvdeKal özel durumu bitene kadar, her hafta Cumartesi günü seçtiğimiz bir filmi izleyip sosyal medya hesaplarımızdan ve dileyenlerin katılabileceği online video konferans sistemi ile film tahlili yapıyoruz. Evlerinizin ve işyerlerinizin sterilizasyonu için, sadece temizlik giderlerini karşılayacak makul bir ücret karşılığı, evinize kadar geliyoruz ve bütün dezenfekte işlerinizi yapıyoruz. Korona virüs hadisesinden ötürü işten çıkarılmış olan ya da ücretsiz izne çıkarılan ve ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan vatandaşlarımızın (ispat etmek koşuluyla) 15 günlük ihtiyaçlarını karşılayacak gıda kolisi yardımı yapıyoruz.  #EvdeKal özel durumu bitene kadar, her hafta Perşembe günü alanında uzman hocalarımızla sosyal medya hesaplarımızdan ve dileyenlerin katılabileceği online video konferans sistemi ile haftanın sohbeti icra edip akabinde aklımıza takılanları hocalarımıza soruyoruz.” 

SALİH ACIBADEM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.