Saadet adaylarını tanıttı

Saadet adaylarını tanıttı

Saadet Partisi aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Prof.Dr.Mustafa Kamalak, “İstikrar diyorlar. 12 yıldır tek başına bir iktidar var. Her konuda yanılmışız dediler. Hep biz haklı çıktık. 1 Kasım’da yüreğimizin sesini dinleyelim” dedi

Saadet Partisi 550 Milletvekili Adayı’nı Ankara’da tanıttı. Ankara Arena Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Genel idare Kurulu Üyeleri, Siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. 10 binlerce kişinin katıldığı programda partililerin programa ilgisi gözlerden kaçmazken Genel Başkan Kamalak’ın salona girişinde büyük çoşku yaşandı. Aday tanıtım programında partinin seçim beyannamesi, yeni seçim konsepti ve müzikleri de tanıtıldı. Konuşmalar işitme engellilere işaret diliyle anlatıldı.

TİYATRONUN MALİYETİ AĞIR OLDU

Aday tanıtım programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, “Ekim ayı Milli Görüş hareketi için bir milat olmuştur. Merhum Hocamız ilk bağımsızlar hareketini 14 Ekim 1969’da başlamıştı. Milli Selamet Partisi 11 Ekim 1971 tarihinde kurulmuş ve yine ekim ayında meclise girmiştir. Yine bugün bu salondan mazlumlara umut, düşmana korku salıyoruz. Ekim 1969 milli duruşun bir sembolü olduysa 2015 Ekim ayı da yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünyanın adımı olacaktır” diye konuştu. “7 Haziran Seçimleri sonrası milletçe bir tiyatro izledik” diyen Kamalak, konuşmasına şöyle devam etti: “ Bu tiyatronun maliyeti milletimize çok ağıra mal oldu. Her gün evlerimize kor ateşler düşerken gencecik evlatlarımızı toprağa verdik. Ülkede barış ve kardeşliği nasıl sağlarız diye düşünmesi gerekenler oy derdine düşüldü. 10 binlerce esnaf kepenk kapatırken, ekonomi gittikçe kötüleşirken bunların derdi vekil maaşları olmuştur. 1 Kasım önemli bir fırsattır. Seçimlerde bu oyunu bozuk figüranları sahneden indireceksiniz. Gördük ki Saadet Partisiz olmuyor.”

 

dsc_2323.jpg

DOĞU’DAKİ OLAYLAR MİTİNGLE ÇÖZÜLMEZ

7 Haziran’da iktidar ve muhalefet partilerine verilen oyların boşa gittiğini söyleyen Kamalak, sözlerine şöyle devam etti: “Millet adına hiçbir şey yapmamışlardır. Zaten yapamazlar. Ağrı, Van, Hakkari, Diyarbakır’daki olayları İstanbul’daki miting ile çözülür mü? Gaflet ile hıyanet arasında sadece niyet farkı vardır. Biz yanıldık diyorlar. Niyet yetmez, icraatın Kur’an ve hukuka uyması gerekir. İstikrar diyorlar. Akan kanların, soygunun, yalanın istikrarı mı? Yüreğimizin sesini dinleyelim. 12 yıldır tek başına bir iktidar var. 17 Aralık operasyonlarına kadar en büyük cemaatçi AK Parti iktidarıydı. Ben böyle deyince paralelci oluyorum. 12 yıl beraber yağmurda ıslanıp yürüyenler sonra yanılmışız diyenler AK Partinin önde gelenleri değil mi. Yine bugün Esad’a kardeşimiz deyip beraber gezenler, sonra kandırılmışız deyip Esad karşıtı kesilen Ak Parti değil mi? Balyoz, Ergenekon davalarında uyardık, kurunun yanında yaş ta yanmasın dediğimizde bize Ergenekoncu dediler. Yakalanan subayları Genelkurmay başkanını terörist diye hapislere attılar. Sonra baktılar ki bizim dediğimize geldiler. Kandırıldık, orduya kumpas kurulmuş dediler. Dolmabahçe’de mutabakat kuranlar, ülkeyi çözülmenin eşiğine getirenler Ak Parti’nin kendisidir. Bunlar eleştiri değil, yanlışı ortaya koymaktır.”

cqds_chwgaaleht.jpg

VEKİLLİK HAKKI ANAYASAL HAKTIR     

“Bir istikrar sorunu varsa bunun mesulü bu hükümettir” diyen Kamalak, şöyle konuştu: “Kendilerinde istikrar olmayınca milletten istikrar istiyorlar. Biz bunları söylemesek milletimiz gerçekleri nasıl öğrenecek. Gerçekleri tek haykıran parti Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir. Millete gidip Saadet’e oy verme CHP’ye gider, HDP’ye gider, boşa gider diyecekler. Ey zavallı her partiye atılan oy o partiye gidiyor da Saadet’e atılan oy boşa gidiyor? Saadet’e verilen hiçbir şey boşa gitmeyecektir. Ben anayasa profesörüyüm. Zamanında bakanlar, hükümetler devirdik. Milletimize sesleniyorum; bölgenizde vekil seçtirecek kadar desteği bize verin bakın o zaman barajlar nasıl yıkılıyor. Bu sefer yıkmayacağız, hükümet kuracağız. Bir aday vekil seçilecek kadar oy almış fakat parti barajı aşmadığı için vekillik unvanı verilmemiştir. Fakat aynı oydan daha az oy alan aday partisi barajı aşmadığı için vekil seçiliyor. Burada bir haksızlık var. İnsan olarak ilk vazifemiz, sadıklarla temizlerle beraber olmaktır. En insaf, akıl sahipleri oylarımızı ehline teslim edelim.”

12.20151004123412.jpg

 OMUZ OMUZA VERMELİYİZ

Kobani, Kandil, IŞID, PKK, PYD’nin büyük planın küçük parçaları olduğunu ifade ede Kamalak konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Asıl plan BOP, Büyük İsrail planıdır. İsrail kurulurken oynanan oyun şimdi yeniden oynanıyor. Büyük İsrail’in nihai hedefi Türkiye’nin parçalanmasıdır. Amaç Arz-ı Mevud’u içine alan haritanın hayata geçirilmesidir. Bu haritayı bilmeden, bunların arkasında olanları bilmeden terörle mücadele edilemez. TSK bu haritanın varlığını kabul ediyor. Milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkalım. Akan şehit kanlarını durdurmak için omuz omuza vermeliyiz. Biz 78 milyon kardeşiz. 1 Kasım’da yüreğinizin sesini dinleyin. Saadet Partisi’nde buluşalım. Saadet Partisi tertemiz bir mazinin, kadronun adıdır.” 

Daha sonra kürsüye gelen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk de seçimin öneminden bahsederek ülke ve dünyadaki yaşanan üzücü gelişmelerin tek çözümünün Milli Görüş olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Milletvekili adayları tanıtıldı. Konya milletvekili adayları Saadet Partisi Konya Milletvetkili Adayları Tacettin Çetinkaya, Hasan Hüseyin Öz, Mustafa Derbentli, İsmail Aydilek, Şuayip Koçak, Abdullah Altuntaş, Ali Genç, Mustafa Acar, Rauf Büyüktermiyeci, Lütfi Çelik, Adnan Yeşilyurt, Ahmet İnoğlu, Muhammet Uzun ve Mikail Cem Polatdağ da sahneye davet edilerek tanıtıldı.

 

dsc_2278.jpg

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum