Rüyada Misafirliğe Gitmek Nasıl Tabir Edilir?

Rüyada Misafirliğe Gitmek Nasıl Tabir Edilir?

Rüyada Misafirliğe Gitmek Nasıl Tabir Edilir?

Rüyada misafirliğe gittiğinizi gördüyseniz bu durumun tabirini elbette merak etmişsinizdir. Hele hele misafirliğin özel bir sebebi varsa, mesela rüyada kız isteme durumu da sözkonusu olduysa rüyanın rengi ve tabiri değişecektir. Şimdi her iki rüyanın, İslami Rüya Tabirlerine göre nasıl yorumlandığını sizlere aktaralım.

Eğer rüyanızda misafirliğe gittiğinizi gördüyseniz, rüyayı gören kimsenin iş hayatında çok başarılı olacağı, iyi bir iş çıkaracağı, helal ve hayırlı kazançlara gark olacağı veya iyi bir işe sahip olup büyük kazançlar elde edeceğine işaret olduğu belirtilmiştir. Farklı bir tabirde ise rüya göre kimsenin evleneceği kişi ile en kısa zamanda evliliğini gerçekleştireceği, bir erkek çocuk sahibi olacağı ve mutluluğunun çok büyük olacağına işaret olunur demişlerdir. hususunda çok farklı yorumlarda vardır. Mesela rüyada yatılı misafirliğe gidilirse rüya sahibinin kazançlı bir iş kuracağına, iyi bir duruma ve yere geleceğine alamettir. İş hayatı içerisindeki sıkıntıları en yakın zamanda üzerinden atıp, çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır. Görüldüğü üzere birisine misafirliğe gitmek rüyayı gören kimsenin iş hayatı ile ilgili hayırlı ve helalinden kazanç kapılarının açılacağına delalet etmesi cihetiyle tabir edilmektedir.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere rüyada misafirliğe gidiş sebebi hayırlı bir iş ise yani kız isteme olayı sözkonusu ise acaba bu rüya nasıl yorumlanır? rüya gören kimsenin alacağı kararların güzel gelişmelere gebe olduğu, gerek ailesi ve gerekse arkadaşları ile huzurlu ilişkiler kuracağına delalet eder. Bazıları, kız istemenin iş değişikliği şeklinde yorumlanırken, bu yeni işin ona daha iyi bir yaşam, daha iyi bir kazanç getireceği şeklinde de tabir edilmektedir. Farklı tabir kitaplarında kız istemeye gitmenin biraz öncede belirtildiği üzere yeni bir iş yeri açmak, açılan işyeri ve işlerinde başarılı olması şeklinde tabir edenler de vardır. Bekar kimsenin kız istemeye gitmesi ise kendisine münasip, iffetli biri tanışıp yakın gelecekte evleneceğine işaret kabul edilmektedir. Bazılarına göre ise kız istemeye gittiğini gören kimsenin ailesinden bir kişinin evlenmesinede yorulmaktadır.

Misafirliğin hayırlı yönü olan kız isteme olayının da rüya da görülmesi anlatıldığı üzere güzel şekilde değerlendirilmektedir. Alınan kararların, kurulan işin hayır getireceğine yorumlandığını anlıyoruz. Farklı rüyalarımızı nerede yorumlatacağız? Bu ve benzeri soruların cevabını bulasınız diye kurulmuş, İslami Rüya Tabirleri Ansiklopedilerinden istifade edilerek hazırlanmış olan ve aynı zamanda yukarıdaki tabirleri alıntıladığımız İslami Rüya Tabirleri sitesini sizlere öneriyoruz. Kaynak çalışmaya bilhassa göz gezdirmeniz yararınıza olacaktır.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum