Rus Taşıt Türkiye’de Üretilecek, Dünyaya Satılacak

Rus Taşıt Türkiye’de Üretilecek, Dünyaya Satılacak

Rus Gaz Group ürünü olan Gazelle Next marka taşıtlar, Mersa Otomotiv Distribütörlüğü’nde Türkiye’de üretilip dünyaya ihraç edilecek.Taşıtın 3 sene ve 150 bin kilometre garantisi, 20 bin kilometre bakım aralığı bulunuyor.Gazelle Next’in...

Rus Gaz Group ürünü olan Gazelle Next marka taşıtlar, Mersa Otomotiv Distribütörlüğü’nde Türkiye’de üretilip dünyaya ihraç edilecek.

Taşıtın 3 sene ve 150 bin kilometre garantisi, 20 bin kilometre bakım aralığı bulunuyor.

Gazelle Next’in Türkiye prömiyeri yapıldı. GAZ Group CEO’su Vadim Sorokin, prömiyerde yaptığı açıklamada “Next modeli Türkiye’de üretilecek, Türkiye’den tüm dünyaya satılacak. Türkiye’de var olmamızın nedeni ülkenin gücüne güvenmemizdir.” dedi.

GAZ Group Satış ve Pazarlama Direktörü Oleg Markov da Türkiye’de de Rusya’da olduğu gibi Assistance hizmetlerini uygulayacaklarını anlattı ve “Bu sistem ile müşterilerimize taşıt çekiş ve servis imkanı sunacak; kaza gibi durumlarda hukuki yardım vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mersa Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gören, Gazelle Next yatırımlarının hem ekonomiye hem otomotiv sektörüne katkı sunacağını dile getirdi.

GAZ Ticari Araçlar Türkiye Genel Müdürü Cengiz Tiryakioğlu ise “Yerlilik oranımız yüzde 30’u buldu ve bunu bir sene içinde yüzde 40’a çekmek planımız. 2015 sektörde payımızın yüzde 7, satış adedimizin ise bin 500 adet olacağı kanaatindeyiz. 42 bin 400 liradan başlayan bedellerimiz ile rakiplerimizden yüzde 25-30 daha uygun fiyatlar vaat ediyoruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.