Royal Halı Gaziantep'in Yeni Sezon Hedefi Play-offlara Kalmak

Royal Halı Gaziantep'in Yeni Sezon Hedefi Play-offlara Kalmak

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Royal Halı Gaziantep takımı, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Yeni sezonda iddialı olduklarını belirten Kulüp Başkanı Metin Uzer, "Türkiye Kupası ile güzel bir başlangıç yapıp,...

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Royal Halı Gaziantep takımı, yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Yeni sezonda iddialı olduklarını belirten Kulüp Başkanı Metin Uzer, "Türkiye Kupası ile güzel bir başlangıç yapıp, ligde de umduğumuz sonuçları elde edip, sezon sonunda da play-offlara girmeyi hedefliyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güvenimiz tam." dedi.

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenen kokteyl ile yeni sezonun açılışını yaptı. Kulüp yönetimi, teknik kadro ve oyuncuların basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, Kulüp Başkanı Metin Uzer, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, yeni sezona hazır olduklarını ifade etti.

Uzer, "Türkiye Kupası ile güzel bir başlangıç yapıp, ligde de umduğumuz sonuçları elde edip, sezon sonunda da play-offlara girmeyi hedefliyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güvenimiz tam.Avrupa kupalarına katılarak hem ülkemizi hem de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Her kulvarda yarışabilecek bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyoruz." diye konuştu.

Lige Anadolu Efes maçı ile başlayacaklarını söyleyen Uzer, "Büyük takımlarla ardı ardına mücadele edeceğiz. Özellikle evimizde oynadığımız maçları mutlak kazanma parolası ile çıkacağız." ifadelerine yer verdi.

Takım Koçu Juri Zdovc ise oyuncu kadrolarının çok iyi olduğunu vurgulayarak, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ne yazık ki 3 oyuncumuz şu anda sakat durumda. Onlarda kupa maçlarında oynayamayacaklar. 3 günde 3 maç oynayacağız bu da izde bir problem yaratabilir. Şu anda çeyrek finale geçmek için yeteri kadar kalitemiz ve kuvvetimiz var." şeklinde konuştu.

Hazırlık dönemlerinin başarılı geçtiğini dile getiren takım kaptanı Erden Eryüz, "Pazar günü bu seneki maceramız başlıyor. İyi hazırlandık, yapmamız gereken bütün her şeyi yaptığımıza inanıyorum." diye konuştu.

Açıklamaların ardından yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular fotoğraf çektirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.