Roberto Carlos: Takımımı Beğendim

Roberto Carlos: Takımımı Beğendim

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Torku Konyaspor karşısında takımını beğendiğini belirterek, "Takımımı böyle görmek istiyorum. İlk yarıda iyi baskı yaptık, savaştık. 2. yarıda da takımımız kusursuzdu diyebilirim. O yüzden...

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Torku Konyaspor karşısında takımını beğendiğini belirterek, "Takımımı böyle görmek istiyorum. İlk yarıda iyi baskı yaptık, savaştık. 2. yarıda da takımımız kusursuzdu diyebilirim. O yüzden takımı bu şekilde görmekten mutlu oldum. Sadece galibiyet eksik kaldı." dedi.

Maç sonrası açıklamada bulunan Carlos, 2. yarıda oyuncu değişiklikleriyle ilgili eleştiriler hakkındaki soruya Hoca benim kararı ben veririm şeklinde yanıtlayarak, hakemlerle ilgili soruya ise hakemlerin Akhisar maçındaki durumlarının aynısını yaşadıklarını ancak fazla yorum yapmak istemediğini belirtti. Carlos, özellikle Galatasaray maçı öncesi hakemlerle ilgili yorum yapmak istemediğini de sözlerine ekledi.

“ASLANA NE KADAR AZ DOKUNURSANIZ O KADAR İYİDİR”

Bu hafta hakemlerle ilgili ne kadar az konuşursak o kadar iyi olur sözü üzerine bu bir taktik mi? Sorusuna ise "Evet olabilir ama aslana ne kadar az dokunursanız o kadar iyidir." şeklinde ilginç bir cevap verdi.

Galatasaray maçı ile ilgili olarakta konuşan Roberto Carlos, "Galatasaray için biraz daha baskılı bir maç olacak çünkü hem evlerinde oynuyorlar hem de son hafta kötü bir sonuç aldılar. O yüzden gerçekten güzel bir maç olacağına inanıyorum." dedi.

Takımın son durumunu da değerlendiren Carlos, "Hemen hemen bütün takımımız antrenmana çıkmaya hazırlar. Takım olarak çalışıyoruz, takımdan ayrı çalışan hiç kimse yok. Önümüzde 3-4 günlük Galatasaray’a çalışma süremiz var. Bütün arkadaşlarımız o maça hep beraber çalışacağız." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.