Roberto Carlos: Gol Pozisyonlarına Giriyoruz Ama Atamıyoruz

Roberto Carlos: Gol Pozisyonlarına Giriyoruz Ama Atamıyoruz

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, “Bugün eksik olan şey goldü. Zaten bir çok gol pozisyonuna giriyoruz. 6-7 tane her maçta pozisyonu buluyoruz fakat gol atamıyoruz. Futbol sadece güzel oyun değildir. Göze hoş gelen bir oyunuz var ama...

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, “Bugün eksik olan şey goldü. Zaten bir çok gol pozisyonuna giriyoruz. 6-7 tane her maçta pozisyonu buluyoruz fakat gol atamıyoruz. Futbol sadece güzel oyun değildir. Göze hoş gelen bir oyunuz var ama daha akıllı ve hızlı oynamamız gerekiyor." dedi.

Roberto Carlos maç sonrası yaptığı açıklamada, kontra ataktan gelen bir golle yenildiklerini belirterek, "Aslında takımımızla ilgili söylenebilecek kötü bir şey yok. Sadece bir pozisyonda defansımız eksik yakalandı ve kontra ataktan bulunan bir gol oldu. Bu şekilde bugün mağlup olduk. Tabi ki düzeltmeye çalışacağız. Bugün eksik olan şey goldü. Zaten bir çok gol pozisyonuna giriyoruz. 6-7 tane her maçta pozisyonu buluyoruz fakat gol atamıyoruz. Rakip bugün akıllı bir oyun ortaya koydu. İyi kapanarak iyi defans yaptı. Kontra atakla ile çıkmaya çalıştı. Normalde bu tür takımlara karşı atakları ilerde bitirmeniz gerekir. Böyle yapmayınca kontratakla golle sonuçlandı. Futbol sadece güzel oyun değildir. Göze hoş gelen bir oyunuz var ama daha akıllı ve hızlı oynamamız gerekiyor. Oyuncularımızın futbolu güzeldi ama yeterli olmuyor. Daha akıllı oynayarak atakları ileride bitirmek gerekiyor. Eğer bu şekilde bitiremezseniz, kalenizde golü görürsünüz." şeklinde konuştu.

Cicinho’nun gördüğü kırmızı kart konusunda hakemi haklı bulan Roberto Carlos, sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ziya Erdal’ın ve tecrübeli oyuncu Cicinho’nun daha sakin olmaları gerektiğine vurgu yaparak haftaya 2 oyuncu eksik olarak sahaya çıkacaklarını ve bunu telafi etmek için bir hafta uğraşacaklarını ifade etti.

"HAKEM HATALARINI KONUŞARAK ENERJİMİZİ HARCAYAMAYIZ"

Bir soru üzerine hakemlerle ilgili konuşmasının da söz konusu olmayacağını kaydeden Roberto Carlos, "Hakemlerle ilgili benim bir şey söylemem hiçbir zaman doğru olmaz. O konu beni ilgilendiren bir nokta değil. Beni ilgilendiren hafta boyunca takımı hazırlayarak hafta sonu sahaya sunmak. Zaten eğer konuşacak olsaydım her hafta maçtan sonra Sivasspor’a yapılan hataları söylemek zorunda kalırdım. Hatalı kararlar, verilmeyen penaltılar ve hatalı kartlar gibi birçok şey yaşıyoruz. Bunları her maçtan sonra söylemem lazım ama gereken enerjimizi bunları konuşarak harcamanın bir anlamı yok." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.