Robert Mak imzayı attı

Robert Mak imzayı attı

İttifak Holding Konyaspor Rusya’nın Zenit Kulübü’nden Robert Mak ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Mak 29 numaralı formayı giyecek.

İttifak Holding Konyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı kanat oyuncusu Robert Mak Konya’ya geldi. Sağlık kontrolünden geçen oyuncu kendisini sezon sonuna kadar Konyaspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine kulüp menajeri Seçkin Özdil ile yeni transfer Robert Mak katıldı.

Sağ ve sol kanatta oynayan 1991 doğumlu Robert Mak İttifak Holding Konyaspor’da 29 numaralı formayı giyecek.

İttifak Holding Konyaspor’da transferin bitimine günler kala 3. takviye de gerçekleşti. Daha önce Thuram ve Guilerhme Sitya ile anlaşma sağlayan yeşil-beyazlı ekip son olarak Zenit forması giyen Slovak kanat oyuncusu Robert Mak ile anlaşma sağladı. 28 Yaşındaki yıldız oyuncu hücumun her bölgesinde forma giyebiliyor
Konyaspor anlaşma sağladığı Robert Mak ilk olarak yaz transfer döneminde gündeme gelmişti. Transfer döneminin son gününde 28 yaşındaki yıldız kanat oyuncusu için harekete geçen Konyaspor yönetimi, son saatlere kadar oyuncu için girişimde bulunmuş ancak transfer son anda gerçekleşmemişti. Robert Mak devre arasında yeniden gündeme geldi ve bu kez Konyaspor bu transferde mutlu sona ulaştı. Konyaspor’un yeni transferi Robert Mak’ın Zenit ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. Oyuncunun 6 aylığına kiralanacağı ve sezon sonunda ise bonservisi elinde olacağı için yeni bir sözleşme imzalanacağı gelen bilgiler arasında.
MANCHESTER CİTY’DE YETİŞTİ
Konyaspor’un yeni transferi Robert Mak futbola ülkesinin Slovan Brotislava takımında başladı. 16 yaşındayken dünyaca ünlü M. City kulübünün alt yapısına transfer olan yıldız oyuncu 2010 yılında Almanya’nın Nürnberg takımına transfer oldu. Burada forma giymeye başlayan Mak daha sonra çeşitli Avrupa takımlarının dikkatini çekti. Sezonun ilk yarısında Zenit forması ile 10 maça çıkan Robert Mak 2 gol 3 asist ile oynadı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum