Rıza Turizm 4. şubesini açtı

Rıza Turizm 4. şubesini açtı

Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile sektörde önemli bir konumda olan Rıza Turizm, Konya'daki 4. Şubesini geçtiğimiz Cuma günü Ereğli'de düzenlediği program ile hizmete açtı

Yıllardır hizmet verdiği turizm sektöründe kalitesini her bölgeye taşımayı hedef edinen ve bu doğrultuda Konya'da Aziziye, Nalçacı ve Kule Site AVM 'de bulunan ofisleriyle müşterilerine memnuniyet ilkesiyle hizmet eden Rıza Turizm, 4. şubesini geçtiğimiz Cuma günü Ereğli'de açtı.

2-2-049.jpg

5 ay önce hizmet vermeye başlayan Rıza Turizm'in Ereğli Şube resmi açılışına yoğun bir katılım oldu. Rıza Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ulu ve Genel Müdür Mustafa Ulu'nun hazır bulunduğu şube açılışına Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, resmi kurum müdür ve amirleri, siyasi partilerin yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan ve Ereğli'nin kendileri için öneminin büyük olduğunu söyleyen Rıza Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ulu, açılışa gösterilen ilgiden dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. Rıza Turizm olarak Ereğli'den birçok hacı ve umreciye hizmet verdiklerinin altını çizen Ulu, firma olarak amaçlarının para kazanmaktan çok memnun müşteri ve dost kazanmak olduğunu hatırlatarak, “Rıza Turizm yaptığı işin bilincinde ve gerekli tecrübe ve deneyime sahiptir. Bu tecrübemizi memnuniyet prensipleri içinde bizi tercih eden müşterilerimize yaşatmanın gayretindeyiz. Çünkü yaptığımız iş her şeyden önce bir ibadetin ifasıdır. Bu konuda ihmal veya yetersizlik büyük bir sorumluluk ve vebaldir. Çalışanlarımızla birlikte bu bilinçle hizmet ediyoruz. Bizim için en önemli olan konu sizlerin memnuniyetidir” dedi.

2-3-038.jpg

Ereğli Şube de Hac Umre dışında İslami Otel Rezervasyonları, yurt içi ve yurt dışı paket tur organizasyonları, dünyanın her yerine uçak biletleri temini, günü birlik şehir ve çevre turları gibi hizmetlerinde olacağını söyleyen Genel Müdür Mustafa Ulu ise, “Ereğli'de daha önce verdiğimiz hizmetimizi artık ofisimizle devam ettireceğiz. Ereğli bizim için önemli, bunun içinde Ereğli'de varız. Hac ve Umre'nin dışında turizm adına her şey Ereğli'de olacak” diyerek davetlilere teşekkür etti. Açılışta konuşan Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın ise Rıza Turizmin bölgelerine gelmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Rıza Turizm bildiğimiz bir firma ve bugün Ereğli'de şube açıyor. Bu Ereğli ve bölge adına güzel bir gelişme Ereğli ve bölgemizin bu hizmete ihtiyacı vardı” dediler. Açılışa katılan davetliler ise mutluluklarını dile getirerek hizmetini beğendikleri firmanın bölgelerinde olmalarından dolayı memnun olduklarını söylediler. Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Rıza Turizm'in ofisi resmen hizmete başlamış oldu.

MUHAMMET GÜMÜŞ

2-4-025.jpg2-5-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.