Ribat Eğitim Vakfı'ndan Mardin'e yardım TIR’ı

Ribat Eğitim Vakfı'ndan Mardin'e yardım TIR’ı

Ribat Eğitim Vakfı'ndan Mardin'deki ihtiyaç sahiplerine kuru gıda ve temizlik malzemelerinden oluşan 1 TIR yardım gönderildi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Çay, Ribat Eğitim Vakfı'nın daima ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuğunu söyledi. Ribat Eğitim Vakfı'nın Sudan başta olmak üzere mazlum Müslüman coğrafyalarının yanı sıra Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine el uzattığını vurgulayan Çay, "Ramazan öncesi yüzlerde bir tebessüm bırakabilmek adına Mardin iline yardım gönderiyoruz. Ramazan ayı öncesinde acil yardım ulaştırmamız gereken bölgelerden birinin de Mardin olduğunu tespit ettik ve yardım TIR’ımızı hazırladık.

Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ramazan öncesi yardımların devam edeceğini de vurgulayan Abdullah Çay, “Konya ve Ribat Eğitim Vakfı olarak Selçuklu medeniyetinden gelen yardımseverliğinin en güzel örneklerini sergiliyoruz ve bundan da çok mutluyuz. Bu tır inşallah başkalarının da öncüsü olur. Ramazan öncesi mazlum coğrafyalarda olduğu gibi Türkiye genelinde de tespit ettiğimiz yerlerde yardımlarımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.