Riad Bajic taraftarı çıldırttı

Riad Bajic taraftarı çıldırttı

Son 6 maçında galibiyet yüzü göremeyen ittifak Holding Konyaspor Gaziantep’i de geçemedi. Yeşil-beyazlı ekipte İki net fırsatı harcayan Riad Bajic, saç-baş yoldurdu.

Son galibiyetini 5 Ekim'de alan Konyaspor, 3 puan hasretini Gaziantep karşısında da dindiremedi. Yeşil-beyazlılar ilk yarıda Miya ve Bajic'la yakaladıkları 3 gol pozisyonunu cömertçe harcadı. İkinci yarıda da galibiyet için bastıran Konyaspor, 72. dakikada yine 25 yaşındaki Boşnak santrforuyla maçın en net gol pozisyonunu yakaladı; Milosevic'in ortasında altı pasta topu iyi kontrol edemeyen Bajic'in dizine çarpan meşin yuvarlağı defans kornere attı

Gaziantep FK maçında çok net fırsatları harcayan Riad Bajic'e taraftarın tepkisi vardı

Şu ana kadar gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşayan Boşnak oyuncu, net fırsatları golle sonuçlandıramadı. Özellikle maçın 72. dakikasında boş kaleye topu atamayan 25 yaşındaki oyuncuya taraftarın tepkisi de büyük oldu. Islıklanan Bajic'i taraftarlar topu her aldığında yuhaladı. Bajic'in ligde şu ana kadar 1 golü bulunuyor.

Konyasporda teknik direktör Aykut Kocaman, Gaziantep FK maçında net fırsatları harcayan Riad Bajic hakkında açıklamada bulundu Kocaman, "Kimse bir günde buralara gelmiyor. Tabii ki bu mecazi anlamda. Riad Bajic'in bugün kaçırdıgı 2-3 tane net pozisyon var. Kendisi bundan çok daha zorlarını çok daha kolay bir şekilde golle sonuçlandırmiştı. Bu nedenle bu konudaki düşüncelerim hala yerini koruyor” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.