Resmiyet kazanmadı

Resmiyet kazanmadı

Atiker Konyaspor’un görüşemlerini sürdürdüğü transferlerle birlikte Traore bilmecesi de henüz netlik kazanmadı. Yeşil-beyazlı ekipte görüşmelerin hiç biri ne yazık ki imza aşamasına gelmedi

Yeni sezonda 3 kulvarda birden koşacak olan, ancak bugüne kadar sadece Kaleci Abdülaziz ile Bosna Hersekli genç oyuncu Miloseviç'e imza attıran yeşil-beyazlılarda yapılan diğer transfer görüşmeleri henüz resmiyet kazanmadı.  Geçtiğimiz sezonun iskelet kadrosundan sadece Holmen'i kaybeden, Atiker Konyaspor’da Traore bilmecesi de devam ediyor. Bu oyuncunun görüşmelerinin de nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.  Atiker Konyaspor'da bütün bunlara rağmen iyi bir orta saha oyuncusu arayışı çalışmaları sürüyor. Yeni sezonda 3 kulvarda birden yarışacak olan yeşil-beyazlılar, güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyorlar. Atiken Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda orta sahaya nokta bir transfer yapmanın planlarını yapan yeşil-beyazlı yöneticilerin, daha önce belirlenen oyuncularla görüşmeleri sürdürüyorlar.

MEHA  TEKRAR KONYASPOR FORMASI GİYECEK

Transferi yılan hikayesine dönen Alban Meha’nın Konyaspor’a dönmesi kesinleşti. Arnavut Sniper lakaplı oyuncuyu Al Nasr takımında ne yeni yönetim ne de yeni teknik heyet istemedi. Bunun üzerine Konyaspor’la sözleşmesi süren oyuncunun geri döneceği belirtildi. Meha’nın bayram sonrasında Konya’ya geleceği ve takımın kampına katılacağı belirtildi. Deneyimli oyuncu sezon sonunda Al Nasr takımıyla anlaşmış ancak yönetim değişikliği nedeniyle durumu belirsizliğini koruyordu. Meha Konyaspor yönetimini arayarak döneceğini bildirdi.

Meha’nın yerine alternatif isimler üzerinde duran Atiker Konyaspor yönetimi de arayışa son verdi. Transfer için Meha’nın durumunu bekleyen transfer komitesi Meha’nın geri döneceğini bildirmesi üzerine kanat transferinden vazgeçti. Transfer komitesi şimdi diğer bölgeler için arayışlarını hızlandırdı.

DOSSA JUNİOR KULÜP ARIYOR

Atiker Konyaspor ile sözleşmesi devam eden Dossa Junior, henüz takım bulamadı. Yeni sezonda takımda düşünülmeyen ve kampa götürülmeyecek olan Portekizli stoperin takım arayışı devam ediyor. Sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor forması giyen ve başarısız bir grafik ortaya koyan 29 yaşındaki oyuncuya transfer için her türlü kolaylık sağlanıyor. Dossa Junior’un takım bulamaması durumunda çalışmalarını bireysel olarak sürdürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.