Resmi belgeler yalan diyor!

Resmi belgeler yalan diyor!

Saadet Partisi’ne atılan yalan ve iftira çamurları, atanların ellerine yüzlerine bulaşıyor…

Yerel seçimlere sayılı günler kala özellikle seçimlerde yıldızı parlayan Saadet Partisi’ne ve onun belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarına karşı bir iftira, yalan ve tehdit kampanyasını bakanları ve medyası ile başlatan iktidarın kirli siyaseti her gün açığa çıkmaya ve bulaştırmaya çalıştırdıkları çamur ellerinde kalmaya devam ediyor.

MECLİS ÜYELERİ FİŞLENMEYE BAŞLANDI

Önce Saadet Partisi’ne ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na ve belediye başkan adaylarına yönelik yapılan iftira ve yalan operasyonları millet nezdinde karşılık bulmayınca şimdi de sözde istihbarat raporları ile belediye meclis üyesi adayları medya ve bakanlık eli ile hedefe oturtulmaya, fişlenmeye başlandı.

YALAN MUMLARI BİR BİR SÖNÜYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başını çektiği, yandaş medyanın ise yürütücülüğünü yaptığı bu karalama ve fişleme kampanyası ile Saadet belediye meclis üyesi adayları terör örgütü üyesi gibi gösterilmeye çalışılıyor. Ancak fişlenen adayların önceki siyasi yaşamları ve adli sicil kayıtlarıyla yalan mumları yatsıya kadar bile dayanmadı.

BUNU YAPANLARLA HER İKİ DÜNYADA HESAPLAŞACAĞIM

Bazı yayın organlarında terör örgütü ile ilişkilendirilmeye çalışılan Saadet Partisi Ankara Mamak Belediye Meclis Üyesi Adayı Bayram Güney, adaylık süreci başvurusu için Saadet Partisi Mamak İlçe Başkanlığı’na sunduğu adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı ile yalanları gözler önüne serdi. Devletin resmi belgesinde hiçbir kaydı bulunmayan Güney’in, kirli siyaset neticesinde hedef seçildiği ortaya çıktı. Kendisine atılan bu iftira ile ilgili konuşan Güney, “Bunu yapanlardan hem bu dünyadaki mahkemelerde hem öbür taraftaki mahkemede hesaplaşacağım. Şahsıma ve diğer arkadaşlarıma atılan bu iftiralar bizi yolumuzdan alıkoyamaz” dedi.

BU İFTİRALAR BİZİ YILDIRAMAZ

Yalanların hedefinde olan bir diğer isim Saadet Partisi Kayseri İncesu Belediye Meclis Üyesi Adayı Tekin Kaya oldu. Önceki dönemler AKP’yi desteklediğini belirten ve şu an Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile olan fotoğraflarının da olduğunun altını çizen Kaya, konu ile ilgili gazetemize yaptığı konuşmada, “Bizi ilçemizde herkes tanır. Davamızın ne olduğunu herkes bilir. Bu tip iftiralar bizi yıldıramaz” ifadelerini kullandı.

Saadet’e terör saldırısı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Saadet Partisi’nin seçim bürosunun camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Birecik ilçesinde Saadet Partisi’nin seçim bürosuna saldırı düzenlendi. Gece geç saatlerde kimsenin olmadığı sırada düzenlenen saldırıda partinin bayrakları yırtılarak camlar kırıldı, içerideki malzemeler dağıtıldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum