Renklibay: Gerekli uyarıları yaptık 

Renklibay: Gerekli uyarıları yaptık 

İttifak Holding Konyaspor gibi pilot takım 1922 Konyaspor da antrenmanlarını 2 gün erteledi 

 

Yavru Kartal, teknik heyet ile yönetimin istişareleri sonrasında çalışmaların ertelendiğini açıkladı. Yeni programa göre, 1922 Konyaspor,26 Mart Perşembe günü saat 17.00'de Saraçoğlu Tesisleri'nde toplanarak teknik direktör Salih Eken yönetiminde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına yeniden başlayacak.

ANTRENMANLARI ERTELEDİK
1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay çalışmaları ertelediklerini ifade ederek bu konuda çok hassas davrandıklarını ifade etti.Renklibay: “ TFF’nin liglerin ertelenmesiyle ilgili almış olduğu bir karar var. O karara saygı duymamız gerekiyor. Şu anda ortada büyük bir belirsizlik var. Biz de yönetim olarak futbolculara ve teknik ekibe izin vermiştik. Normalde dün antrenmanlara başlayacaktık. Ancak baktık ki süreç uzayacak, antrenmanı Perşembe gününe erteledik. Liglerin durumu ne olacak biz de bilmiyoruz. Merakla biz de bekliyoruz kararı. Ancak saygı göstermek zorundayız. Beklemekten başka çare şu an için yok. Önce insan sağlığı gelir. Koronavirüs nedeniyle biz de önlemlerimizi aldık. Sporcularımızın bulundukları yerleri dezenfekte ettik. Çok dikkat ediyoruz. Gerekli tedbirleri de aldık.Şuan için takımımızda virüse dair bir şikayet bulunmuyor. Henüz daha test de yaptırmadık yarın toplandıktan sonra tüm takıma testten geçireceğiz. Şu an sporcularımız kendi evlerinde. İl dışında olan sporcularımızda var o yüzden yarın toplandığımızda ilk işimiz sağlık müdürlüğüne başvurup ve testi gerçekleştirmek.” dedi.
FUTBOLCULARIMIZA  VE TEKNİK HEYETİMİZE GEREKLİ UYARIYI YAPTIK  

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay korona virüs ile ilgili teknik ekip ve futbolculara gerekli uyarıları yaptıklarını ifade ederek: “Futbolcularımızın hepsi evlerinde gerekli talimatları vermiştik.  Virüs ile ilgili uzmanlarımız gereken bilgileri sporcularımıza aktardılar. Kendilerine dikkat etmeleri konusunda uyarılarımızı yapmıştık. Virüsün, ülkemize yayılma sürecine bağlı olarak böyle bir karar aldık ve 2 gün daha antrenmanlarımızı erteledik. Bugün hocalarımızla görüşüp nasıl ilerleyeceğimiz konusunda bir toplantı gerçekleştireceğiz. Sonrasında ise yeni bir kamp planı kurarak ilerleyeceğiz. TFF’de de görüşmeler devam ediyor. Oradan gelecek kararı da bekliyoruz. TFF, ligleri 17 Nisan’da başlatmayı düşünüyor. Ancak bu tarih şu an için ne kadar sağlıklı bilmiyoruz. Biz de kararı bekliyoruz.” diye konuştu 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.