Renkli bir lig olacak

Renkli bir lig olacak

Tunahan Turhan: Hedefimiz Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek. Bu sezon maçlar daha çekişmeli geçecek. Üniversite olarak biz de bu sezon lige ağırlığımızı koyup, renk katacağız

Pota da Konya'yı başarıyla temsil etmenin çabasını veren Selçuk Üniversitesi'nde Çanakkale kampı devam ediyor. Sarı-mavili takımın Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, yeni sezondan umutlu olduklarını ve geçen yıla oranla ligin daha çekişmeli geçeceğini söyledi. Çalışmaların Çanakkale’de tüm hızıyla sıkıntısız bir şekilde devam ettiğini belirten Turhan, “Takımımız ilk olarak 9-10-11 Eylül’de Uşak’ta düzenlenecek olan Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası Turnuvası’na katılacak. Daha sonra 18-19-20 Eylül’de Ankara’da düzenlenecek olan Rüştü Yüce Turnuvası’na katılacak. Burada alınacak sonuçlar hatalarımızı ve doğrularımızı görme adına bize yön verecek” dedi.

EN İYİYİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

Geçen sezona göre daha iyi bir fikstür çektiklerini söyleyen Basın Sözcüsü Turhan, “Şahsım adına, üst hedefler koyup başaramamak yanlısı değilim. Gerçekleri görmezlikten gelemeyiz. Yönetim Kurulu olarak bizim içimiz rahat. İmkanlarımız ölçüsünde transferlerde en iyisini yapmaya çalıştık. Alttan gelen takımlar güçlü geldi ve aldıkları desteklerle bu sezon iyi takımlar oluşturdu. Elbette ki hedefimiz bu şehri en güzel şekilde temsil etmek. Bu sezon, geçen yıla oranla değişik, zevkli ve daha çekişmeli olacak. Rabbim inşallah bizleri mahcup etmez” değerlendirmesinde bulundu.

Konya Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Başantrenör Aziz Bekir’in yabancı oyuncular üstünde etkisinin çok iyi olduğunun altını çizdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.