Renault’da takas fırsatı

Renault’da takas fırsatı

Mayıs ayında 2015 model yılı tüm Renault binek otomobillerde modellerinde 15 bin TL 15 aya kadar “0“ faiz kampanyası bulunuyor.

 Sıfır faiz imkanından faydalanmak isteyen müşteriler için ise tüm Renault Ayrıca Mayıs ayı içerisinde bir diğer finansman kampanyası seçeneği de ileri teslim kampanyası. Mayıs ayı içerisinde showroomlarda istediği modeli bulamayan müşteriler için, Haziran ayında Mayıs fiyatlarıyla teslimat kampanyası seçeneği bulunuyor.

Renailt yeni bir Fluence sahibi olmak isteyen müşterilere ise 40.000 TL kredi tutarı ve 24 aya kadar vade taleplerine yüzde sıfır faiz fırsatı sunuyor. Belirtilen tutar ve vade seçeneğini aşan kredi taleplerinde ise 48 bin TL kredi tutarı ve 48 ay vadeye kadar seçenekler sunuluyor. bulunuyor. Tüm fırsatlara ek olarak, binek ruhsatlı mevcut aracını takasa verip yeni bir Fluence almak isteyen müşterilerimize tüm indirimlerin üzerine ayrıca 3 bin TL’lik takas indirimi sunuluyor.  Mayıs ayında Symbol 39.400TL, Clio 40.350TL, Clio Sport Tourer 4 bin 350TL, Captur 52.950TL, Fluence 59.900TL, Megane HB 50 bin 200TL, Megane Sport Tourer 73 bin 400TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Müşteriler, otomobilin yüzde 50’sini hemen, kalan tutarı ilave ücretlerle 1 yıl sonra tek taksit ya da 12, 24, 36 taksit seçeneklerinden biri ile ödeyebiliyor. Takas araç bedelinin sıfır km araç tutarının yüzde 50’sine denk geldiği durumda, hiçbir ödeme talep edilmeksizin yeni araç müşteriye teslim ediliyor. Diğer taraftan Mayıs ayı boyunca Fluence hariç, 2015 model yılı binek otomobiller ve tüm model yıllarına ait hafif ticari araçların tamamına kredi imkanı bulunuyor. Renault müşterileri, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ve Maxxi Korumasız kredi imkanına sahip oluyor. Binek araçlarda maksimum 48 bin TL 48 TL, Kangoo, Master, Trafic hafif ticari araçlar modellerinde ise araç fatura tutarının yüzde 100’üne kredi imkanı sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.