Renault Kadjar'ın satış fiyatı belli oldu

Renault Kadjar'ın satış fiyatı belli oldu

SUV ve Crossover sınıflarında yakın zamanda büyük hamleler yapan Renault, Kadjar modelini 69.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Ülkemizde 1,2 benzinli 1,5 dizel ve 1,6 litre dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneği ile satışa sunulan Yeni Renault Kadjar, çift kavrama teknolojisine sahip EDC otomatik vites seçeneğini de 1,5 litrelik dizel versiyonlar ile birlikte sunuyor.

Ancak dizel-otomatik seçeneğinin yeni yıla kadar satışa sunulmayacağı da gelen bilgiler arasında. Ayrıca 4 tekerden çekiş sisteminin yer alacağı 1,6 litrelik dizel motorlarda ise otomatik şanzıman seçeneği de bulunmayacak.

Dizel motor seçeneğinin başlangıç fiyatı 82.700 TL olan Renault Kadjar, 100 km'de ortalama 3,8 litrelik yakıt tüketimi ile göz dolduracak gibi görünüyor.

İlk olarak 19 inçlik büyük jantları ile dikkat çeken Kadjar, yaşam alanı ve konforu ile de ön plana çıkmak isteyen bir model. Dokunmatik TFT ekranı ile daha teknolojik bir kokpit yapısına sahip modelde yükleme kapasitesi de sınıfına göre oldukça başarılı.

Kendi kendine park sistemi ve şerit takip sistemi gibi yeni donanım özellikleri de barındıran Yeni Renault Kadjar, 4 tekerlekten çekiş özelliğine sahip motor seçeneklerinde ayrıca 3 farklı sürüş modu da barındırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.