Rektörlük başvuruları başladı

Rektörlük başvuruları başladı

Aralarında Selçuk Üniversitesi'nin de bulunduğu 3 üniversite için rektör adaylığı başvuruları başladı. Başvuruların ardından ise rektörlük için bazı isimler konuşulmaya başlandı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'in rektörlük için yeniden başvuru yapıp, aday olacağı öğrenildi.

images-(8).jpg

Rektörlük için 1953 yılında Siirt'te doğan, 1992 yılında Araştırma Görevlisi olarak girdiği Selçuk Üniversitesi'nde 2012 yılına kadar Sosyolji bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapan AK Partili Prof. Dr. Yasin Aktay'ın da başvuru yapacağı iddia edildi. AK Parti'nin eski Dış İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, (TBMM) 25'inci ve 26'ıncı dönem AK Parti Siirt Milletvekili Aktay'ın başvuru yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

imj_0620-(large).jpgBir diğer iddiaya göre ise eski RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya'nın da rektörlük için başvuru yapacağı söyleniyor. 1960 yılında Konya'da doğan, 24. dönem Konya Milletvekili Yerlikaya'nın başvuru yapıp yapmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu isimlerin dışında bazı önemli isimlerin de yine rektörlük için başvuru yapacağı öğrenildi. Başvurular ise 20 Aralık'a kadar devam edecek.

images-(6).jpg

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum