Rektör Şahin’den şampiyon gençlere ziyaret

Rektör Şahin’den şampiyon gençlere ziyaret

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, 2016-2017 sezonu sonunda Büyük Erkekler, Genç Kızlar (U18) kategorilerinde Konya şampiyonu olan ve diğer yaş gruplarında da çeşitli başarılara imza atan SÜ Basketbol Spor Kulübü'nü ziyaret ederek,

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, 2016-2017 sezonu sonunda Büyük Erkekler, Genç Kızlar (U18) kategorilerinde Konya şampiyonu olan ve diğer yaş gruplarında da çeşitli başarılara imza atan SÜ Basketbol Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, sporcuları tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, ziyarette, sporcu ve aileleriyle kulüp yöneticileriyle sohbet ederek, başarı dileklerini paylaştı. Genç basketbolcuların, gösteri maçı yaptığı ziyarette, Prof. Dr. Şahin, bir de basket denemesi gerçekleştirdi. SÜ Basketbol Spor Kulübü Kurucu Başkanı ve Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali İhsan Martı, destek ve katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin'e plaket takdim etti. Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin'in genç sporcularla çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

SÜ Basketbol Spor Kulübü'nün çalışmalarını yaptığı Rektörlük Spor Salonu'nda gerçekleşen ziyarette, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve aileleri ile birlikte kulübün kuruluşunda ve sonrasında emeği geçen SÜ öğretim üyeleri hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.