Rektör Gökbel'den Cemiyet'e ziyaret

Rektör Gökbel'den Cemiyet'e ziyaret

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hakkı Gökbel ve Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü ve Özel Kalem Müdürü Kerem Pulgat, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Başkanvekili Mustafa Yenikaynak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Toptaş ve Hakan Markupcu ile uzun süre sohbet etti. KGC yönetim kurulu üyeleri ile Selçuk Üniversitesi çalışmaları ve eğitim camiasında yaşanan sorunlar üzerine sohbet eden Rektör Gökbel, "Üniversitemiz Türkiye genelinde önemli başarılara imza atan ve en fazla öğrencisi olan üniversitelerimizin arasında yer alıyor. Bu kadar yoğun nüfus ve çalışmalara rağmen akademik alanda yaptığımız başarılar bizim gururumuz oldu. Üniversite olarak sadece kendi bünyemizde değil Konya basınının çalışmalarına ve bizlere vereceği projeleri hayata geçirmeye de hazır olduğumuzu söylemek isterim" dedi.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ise Rektör Gökbel ve Pulgat'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Üniversitemizin çalışmalarına destek konusunda Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Konyamızın en büyük üniversitesi olan kurumunuzun başarıları bizim de başarımız olacak" diye konuştu. Sohbetin ardından Rektör Gökbel Özdemir'e Üniversitenin yayını olan Mevlana Şiirleriyle Gönle Yolculuk kitabını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.