Reklibay’dan taraftara destek çağrısı

Reklibay’dan taraftara destek çağrısı

Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Zahir Renklibay açıklamalarda bulundu. Renklibay, haftasonu oynayacakları Tokatspor maçında taraftarları tribünlerde görmek istediklerini açıkladı.

“İYİ SONUÇLAR ALDIK”

Geride kalan 3 haftada 7 puan toplayan takımın yükselen bir grafik çizdiğini kaydeden Kulüp Başkanı Zahir Renklibay yaptığı açıklamada, “Göreve gelmemizin ardından oynadığımız maçlarda takımımız iyi sonuçlar aldı. Ancak alınan sonuçlardan ziyade teknik kadromuzun yol göstermesi ile futbolcularımızın yakaladıkları ivme, bize daha büyük mutluluk veriyor,  gelecek adına umutlandırıyor. Oynadığımız son üç karşılaşmada da sahada rakibine üstünlük kurarak 2 galibiyet bir beraberlik alan futbolcularımız ligin ilk yarısını iyi bir noktada tamamlamak için gerekeni yapacaktır. Buna olan inancımız tamdır. Yönetim kurulu olarak bizler zamanla daha da iyi sonuçların alınacağına inanıyoruz. Hedefimiz ligin ilk yarısında kalan maçları kayıpsız tamamlayarak ikinci yarı öncesinde belli bir puan barajının üzerine çıkmak. Alınan sonuçlar yönetim kurulumuzu, teknik kadromuzu ve futbolcularımızı olduğu kadar camiamızı da mutlu etmiş, adeta bir bahar havası yaşatmıştır. Ancak henüz işin başındayız. Adeta kurtlar sofrasına dönüşen ikinci yarı öncesinde gereken mücadeleyi göstermeliyiz.

“SEFERBERLİK OLMALI”

Bu devrede iç sahada oynayacağımız son karşılaşmada hepimiz elimizi taşın altına koyarak gereken desteği vermeliyiz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile tüm mesaimizi harcayarak bu hafta iç sahada oynayacağımız Tokatspor karşılaşmasına motive olmaya, ekibimizi motive etmeye odaklandık. Adeta bir seferberlik ortamı içinde, gerek teknik kadromuz, gerekse futbolcularımız alınacak galibiyetin bilinci içerisinde hazırlıklarını yapmaktalar. Konya şehrinden, taraftarlarımızdan, gönül verenlerimizden ve büyük Konyaspor taraftarından bu hafta özel bir destek bekliyoruz. Onlara hem güzel bir müsabaka ve futbol izlettirmek hem de güzel bir galibiyet hediye etmek tek arzumuz. Pazar günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak olan Tokatspor karşılaşmamızda tribünlerimizin dolması ve sevenlerimizin yanımızda olması bize artı motivasyon ve güç verecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.