Reggio Cafe Meram'da açıldı

Reggio Cafe Meram'da açıldı

Anne-baba ve çocuğu ile birlikte kucaklayan Reggio Cafe Meram Yeni Yol'da hizmete girdi.

Anne-baba ve çocuğu ile birlikte kucaklayan Reggio Cafe Meram Yeni Yol'da hizmete girdi. Reggio Cafe Kurucu Müdürü Ayşe Usta Peker ve Temel Peker, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Reggio Cafe Temel Peker ve Ayşe Usta Peker tarafından kuruldu. Temel Peker Nadir Avcan Petrolleri'nin Genel Müdürlüğü'nü, Ayşe Peker ise Minik Dehalar Kreş ve Anaokulu'nu işletiyor.

Toplantıda konuşan Reggio Cafe Kurucu Müdürü Ayşe Usta Peker, 200 kişilik kapasiteli kafemiz iç mekanıyla ve bahçe düzenlemesiyle Konya'da bir ilki oluşturduğu belirterek, “Aileler leziz yemeklerden tadarken, kahvaltılarını yaparken ve dostları ile sohbet ederken, çocuklar da oyun alanlarında büyük bir hazla eğleniyorlar. Mekanımızda çeşitli organizasyonlar, hanım günleri, toplantılar için hususi yerler hazırlandı. Ayrıntılı yemek menüleri, içecek menüleri ve çocuklara özel çocuk menüleri ile hayli dikkat çekici. Bayanların ve çocukların çokça tercih ettiği mekanın vitamin barında ise; taze meyvelerden yapılan içeceklerden renk cümbüşü oluşturuldu” dedi.

Reggio Cafe'nin kendisine ait bir proje olduğunu dile getiren Peker, “İşim gereği bayanlarla ve çocuklarla etkileşimde fazlaca bulunuyorum. Velilerimle konuşurken Konya'da böyle bir mekanın eksik olduğunu düşündüm ve burayı açmaya karar verdim” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.