Recep Çınar’ın annesi Fatma Çınar dualarla uğurlandı

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar’ın annesi Fatma Çınar (85) vefat etti.

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar’ın annesi Fatma Çınar (85) vefat etti. 4 evlat annesi merhumenin cenaze namazı öğle namazına müteakip Hacı Veyis Camii’nde kılındı. Cenaze namazına Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı. Ali Osman Karamercan, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, TSYD Yönetimi ve üyeleri, Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Çınar ailesinin yakınları katıldı. Merhume Fatma Çınar kılınan cenaze namazının ardından dualarla Üçler Mezarlığı’na defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, başta Genel Yayın Yönetmenimiz Recep Çınar olmak üzere Çınar ailesine ve merhumenin yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

TAZİYE MESAJLARI YAYINLANDI

 Recep Çınar’ın annesi Fatma Çınar’ın vefatının ardından Konyaspor ve Anadolu Selçuk Spor kulüplerinin internet sitelerinden başsağlığı mesajları yayınlandı. Ayrıca TSYD Konya Şube Yönetim Kurulu bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Gazeteci arkadaşımız, Merhaba Gazetesi  Genel  Yayın Yönetmeni, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar’ın annesi, Sedirler mahallesi sakinlerinden Mehmet Çınar’ın eşi ve uzun yol arkadaşı Fatma Çınar’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye rahmet, başta başkanımız Recep Çınar olmak üzere tüm Çınar ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diler acılarını paylaşırız. Mekanı Cennet olsun.”

İzlenme: 3218
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar