Recep Çınar: Teknik direktör konusu hafta içinde bitirilecek

Recep Çınar: Teknik direktör konusu hafta içinde bitirilecek

Atiker Konyaspor Kurumsal İletişim Sorumlu As Başkan Recep Çınar teknik direktör konusunun hafta içinde bitirileceğini söyledi.

ÖNCE TEKNİK ADAM, SONRA OYUNCU

Çınar “Olağanüstü Genel Kurul sonrasında görevi devir alır almaz başkanımız Hilmi Kulluk’un talimatları doğrultusunda yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Öncelikli olarak teknik direktör konusunu ivedilikle çözüp, daha sonra da takımdan  gidecek ve kalacak oyuncular konusu ele alınacak. Özellikle teknik direktör konusunda geç kalmayacağız.  Bu konudaki belirsizliklerin ortadan kalkması durumunda çok daha net bir takım açıklamaları camiamızla paylaşabileceğiz. Başkanımız Hilmi Kulluk yönetiminde, İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcımız Abbas Kılınç, As Başkanlarımız Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp’tan oluşan transfer komitemiz, teknik direktörümüzü belirlemesinin ardından listemizde yer alan isimlerle iç ve dış transfer görüşmeleri yapacaktır. Atiker Konyaspor’umuzun formasını yeni sezonda giyecek isimleri kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda en kısa sürede takımımıza kazandırıp sezon başı hazırlık kampına yetiştirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

TARAFTARLAR SABIRLI OLMALI

Başkan Hilmi Kulluk’la ilgili düşüncelerini de açıklayan Kurumsal İletişimden Sorumlu As Başkan Recep Çınar, Atiker Konyaspor’u sevenlerin, Atiker Konyaspor’u yaşam biçimi haline getirenlerin, Atiker Konyaspor’a gönül verenlerin sabırlı davranması halinde, Hilmi Kulluk başkanlığındaki Atiker Konyaspor’un kısa süre içinde hissedilir bir ivme kazanacağını belirterek, yeni başkanın tek derdinin ve tek tasasının yeşil-beyazlı kulüp olduğunu söyledi. Çınar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Atiker Konyaspor’un Süper lig’de kalıcı olması için öncelikle mali yapısını düzeltmesi, sonra da hedefini belirlemesi gerekir. Ekonomi yerlerde sürünürken, siz çıkar ‘biz şampiyonluk için oynayacağız derseniz’ bu hayal satmaktır.  Hilmi Kulluk’ da böyle bir başkan değil. Daha realist, daha gerçekçi bir başkan. Dediğim gibi, kendisine, yönetimine, takımın başına getireceği teknik adama ve oyunculara sabır gösterilirse, bu kulüp iki yıl içinde  hem ekonomik olarak, hem de sportif olarak ihya olur” dedi. 

ALTYAPI YENİDEN DİZAYN EDİLECEK

Altyapı ile ilgili da düşüncelerini paylaşan İletişimden sorumlu As Başkanımız Recep Çınar, Atiker Konyaspor’un iyi bir altyapıya sahip olduğunu, ancak buranın yeniden dizayn edilmesi halinde çok daha verimli bir hale getirileceğini söyledi. Çınar, bu konudaki düşüncelerini ise şu şekilde açıkladı:

“Sabır sadece yukarısı için değil, altyapı içinde gerekli. Zahir Renklibay önderliğindeki altyapının kesinlikle yeniden organize edilerek, Atiker Konyaspor’un ihtiyaçlarına cevap verecek hale getirilecektir. Amatör kulüplerden de maksimum düzeyde yararlanacak olan Renklibay’a bu anlamda destek verilecektir. Konya’nın bu kaynağı mutlaka kullanılacaktır” diye konuştu. 

Çınar, Anadolu Selçukluspor’un da  yeniden yapılandırılıp Atiker Konyaspor’a yerli oyuncular kazandırması anlamında daha geniş imkanlara kavuşturulacağının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum