Recep Bölükbaşı: Galatasaray Maçından İyi Bir Sonuçla Ayrılmak İstiyoruz

Recep Bölükbaşı: Galatasaray Maçından İyi Bir Sonuçla Ayrılmak İstiyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımın başarıya ulaşması için herkesin takımın arkasında durması gerektiğini söyledi. Bölükbaşı, ligin ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini...

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımın başarıya ulaşması için herkesin takımın arkasında durması gerektiğini söyledi. Bölükbaşı, ligin ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

    Bölükbaşı, kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’nde yer alan açıklamasında, kulübün mali yapısını düzeltmeye çalıştıklarını, aynı zamanda sportif başarı için uğraştıklarını dile getirdi.

    2.5 ay önce göreve geldiklerini hatırlatan Bursaspor Başkanı, şunları ifade etti: “Sürpriz bir şekilde karşımıza çıkan UEFA Avrupa Ligi'nden elendik. Bu sonuç, taraftarımız gibi bizleri de derinden üzmüştür. Henüz transfer çalışmalarını bitirmemişken, takımımız çok kısa kamp çalışması yapıp UEFA arenasına çıkmak zorunda kaldı. Bunları mazeret olarak kabul etmesek de takımımızı olumsuz etkileyen koşullardı. Avrupa kupalarından elenmenin üzüntüsünü yaşarken, burada takılıp kalmadan, zorlu geçecek lig maratonu için hazırlıklarımızı sürdürme zorunluluğumuz var. Sıkıntıları aşmak, çözüm üretmek ve başarıyı sağlamak için buradayız.”

“GALATASARAY MAÇINDAN İYİ BİR SONUÇLA AYRILMAK İSTİYORUZ”

    Ligin ilk haftasında oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Bölükbaşı, maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini kaydetti. Başkan, “Bursaspor'a sahip çıkmalı, kulübümüzün etrafında birleşmeliyiz. Kongre sürecinden sonra şehrimizde yaşanan birlikteliği tüm sezona yayıp, daha da büyütmek dileğiyle. 2014-15 sezonunun Bursasporumuza ve futbol camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek yazısını tamamladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.