Reaksiyon dizisi beğeni topladı

Reaksiyon dizisi beğeni topladı

Star TV'nin yeni dizisi Reaksiyon, aksiyon sahneleriyle Hollywood filmlerini aratmadı.

Star TV'de bu gece ilk bölümü yayınlanan Reaksiyon dizisi, aksiyon sahneleriyle dikkat çekti.

Onur Tan'ın yönetmen koltuğunda olduğu, senaryosunu Emre Özdür ve Ozan Aksungur'un yazdığı dizinin başrollerinde İbrahim Çelikol (Oğuz), Selen Soyder (Zeynep), Nehir Erdoğan (Duygu), Erdal Beşikçioğlu (Yavuz), Yurdaer Okur (Gürkan), İsmail Demirci (Tekin) ve Kevork Malikyan (Öktem) yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU:

İstihbarat Başkanı Gürkan ve Başbakanlık Müsteşarı Öktem, devleti yeniden yapılandırmak, devlet kurumlarını düşman unsurlardan temizlemek için çok gizli bir birim kurmaya karar verirler. Bu birim için akıllarında iki isim vardır. Yüzbaşı Oğuz ve Komiser Tekin. Yüzbaşı Oğuz Dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir Bordo Berelidir.  Tekin ise Başbakanlık Müsteşarı’nın koruması olan gözü pek bir polis memurudur. Biri Harbiyeli biri polis olan ve geçmişlerinden kalan halledilmemiş bir husumetleri bulunan bu iki kahraman kendilerine teklif edilen bu görevi kabul edip,  omuz omuza çarpışmaya razı olacaklar mıdır?

Zira onlara bu görevi veren irade de en az onlar kadar tehlikededir.  Bu bölümde İstihbarat  başkanı Gürkan tutuklanmak üzere ifadeye çağrılacak, Müsteşar Öktem’in konvoyu Sirkeci’de suikaste uğrayacak ve kurulacak bu birimin devletin içinde belki de güvenebileceği tek Bakan çok riskli bir ameliyata girecektir.

Eski düzenin sahiplerinden Yavuz Aslan başta,  devletin içinde birbirini yiyen klikler ve içeride, dışarıda sonu gelmeyen düşmanlar hepsinin hedefi Türkiye’nin kendi başına karar almasının önüne geçmeye çalışmaktadır.

Hayatını değiştirecek tekliften habersiz olan Yüzbaşı Oğuz Güney Kıbrıs’ta bulunan bir hedefi yok etmek üzere görevlendirilmiştir. Kendi timinden iki askeri ise Oğuz’un yok etmeye gittiği yabancı ajanın Devletin içindeki bağlantılarını ortaya çıkaracak bir bilgiye ulaşmıştır. Oğuz Kıbrıs’ta savaşırken askerleri ölümün kıyısında ona ulaşmaya çalışmaktadır. Oğuz’a yardım edebilecek tek kişi Savcı Duygu’dur.  Tekin ise Müsteşara yapılan suikastta gördüğü muhbirin peşinden bu işi tezgahlayanların peşine düşmüştür. 

Bakan’ın kritik ameliyatının Oğuz’un eski sevgilisi Doktor Zeynep’e emanet edilmesiyle birlikte Oğuz Yüzbaşı bir yanda eski sevgilisi ve hayatının aşkı Zeynep, bir yanda kendisine umutsuz bir aşkla bağlı en yakın arkadaşı Savcı Duygu olmak üzere bütün ailesi ile birlikte kendisini büyük bir kavganın içinde bulacaktır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.