Ramazan Arslantaş'ın acı günü

Ramazan Arslantaş'ın acı günü

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı hemşehrimiz Faruk Özçelik'in Özel Kalem Müdürü Ramazan Arslantaş'ın babası Ahmet Arslantaş vefat etti.

Uzun zamandır kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ahmet Arslantaş 81 yaşındaki hayata gözlerini yumdu. Bozkır ilçesinin sevilen insanlarından birisi olan Ahmet Arslantaş'ın vefatı ilçede büyük bir üzüntü ile karşılandı. Merhum Ahmet Arslantaş'ın cenaze namazı Bozkır Merkez camiinde kılındı ve Merkez mezarlığına defnedildi.  Spor, siyaset ve bürokratlar başta olmak üzere çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreni sonrasında Ramazan Arslantaş ve yakınları taziyeleri kabul etti. Merhaba Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, başta Ramazan Arslantaş olmak üzere, acılı aileye başsağlığı diliyoruz.

cenaze-foto-(2).jpg

Çınar'dan  Arslantaş'a başsağlığı mesajı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Gençlik ve Spor  Bakanlığı Müsteşarı  Özel Kalem Müdürü Hemşehrimiz Ramazan Arslantaş'ın babası Ahmet Arslantaş'ın ani vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.. Çınar'ın yönetim kurulu adına yaptığı başsağlığı mesajı şöyle: “Geçtiğimiz Çarşamba günü vefat eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'in Özel Kalem Müdürü Ramazan Arslantaş'ın babası Ahmet Arslantaş'ın vefat haberinibüyük bir teesürle öğrenmiş bulunuyoruz. 81 yaşında hayata gözlerini yuman Ahmet Amcaya Allah'tan rahmet dileriz. Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip etsin. Hemşehrimiz Ramazan Arslantaş başta olmak üzere, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabrı cemiller dileriz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.