Ramada Plaza hizmette

Ramada Plaza hizmette

İstanbul Yolu üzerinde yapımına başlanan Ramada Plaza Konya Oteli hizmete girdi. 255 oda kapasitesine sahip Ramada Plaza Konya Otel, farklı konseptiyle hizmet verecek. Otelde spor ve yaşam merkezlerinin yanı sıra dünya mutfaklarından farklı lezzetler de

Konya'da otelcilik hizmetlerine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Ramada Plaza, misafirlerini ağırlamaya başladı. Ramada Plaza Otel'de basın mensuplarını ağırlayan otel yönetimi hizmetler hakkında bilgi verdi. Basın toplantısında konuşan Ramada Plaza Konya Otel Genel Müdürü Yavuz Sakman, dünyada 800 adet Türkiye'de 47 adet Ramada Otel zincirinin bulunduğunu söyledi. Ramada Otel zincirlerinin ilk olarak 1954 yılında Han olarak faaliyete geçtiğini dile getiren Sakman, Ramada otellerinin bugün dünyada bir marka haline geldiğini söyledi.

DÜNYA ÜLKELERİNDEN YEMEKLER OLACAK

Ramada Konya Oteli'nin yapım aşamasının her alanında son trend uygulandığını kaydeden Sakman, "Otelin yapımınında üçgen bir konsept uygulandı. Butik bir tarz oluşturularak, Selçuklu renkleri ön plana çıkarıldı. Turkuaz ağırlıklı renkler kullanıldı. Balo salonu, toplantı salonları, spor kulubünü bünyesinde oluşturan Ramada Plaza, 15. katta dünya mutfağının unutulmuş yöresel lezzetlerinin sunulduğu 'Saja' restoran Kasım ayında faaliyete geçecektir. Endonezya, Tayland, İtalyan, Çin, Meksika, Selçuklu ve Osmanlı mutfağının yanı sıra Konya yöresel yemekleri  ve Avrupa'dan esintilerle, çok zengin ve geniş bir menü sunulacak" dedi.

OTEL 60 MİLYON TL'YE MÂL OLDU

Otel yatırımının 60 milyon TL'le mâl olduğunu ve hala otelin eksiklerini gidermeye çalıştıklarını aktaran Sakman, "Ayrıca otelimizin hemen yanında inşaatı devam eden yurt projemiz premium tarzında olacak. Olası bir durumda dört yıldızlı otele çevrilebilecek olan ve yaklaşık 7 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanacak yurt projemizin alt kısımları iş merkezlerinden olaşucak. Selçuklu Kongre Merkezi'nin açılmasıyla birlikte Konya'nın cazibe merkezlerinden biri haline gelecek olan bu bölgede hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Otelemizi ön plana çıkaran en büyük özelliğimiz havaalanı, otogar, TÜYAP Fuar Merkezi, Konya Büyükşehir Stadyumu, Selçuklu Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi ve Organize sanayilerine en yakın 5 yıldızlı otel olmamızdır" diye konuştu.

255 ODA KAPASİTESİNE SAHİP

Konya Ramada Plaza Otel'in 255 otel kapasiteye sahip olduğunu kaydeden Sakman, şunları söyledi: "229 adet standart, 13 adet suit, 1 adet kral dairesi, 3 adet engelli odası, 9 adet aile odası ile şehir manzarası eşliğinde hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra en büyüğü 750 kişilik 6 adet son teknolojinin uygulandığı teknik donanıma sahip çok amaçlı salonlarımızla, düğün, toplantı ve kongre programlarına hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Dinlenmek veya stres atmak isteyen misafirler için lüks detaylarla hazırlanan sağlık kulubünde, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamları, buhar odaları, saunalar, masaj odaları, jakuzi ve fitness center bulunmaktadır. Ücretsit otopark, ATM, döviz bürosu gibi seçeneklerle misafirlerin ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunmayı hedefliyoruz." Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sakman, dünya ve Türkiye çapında marka olmuş başka otel zincirlerinin de Konya'da yatırım yapmayı planladığını kaydetti.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.