Rakip  Shaktar Donetsk

Rakip Shaktar Donetsk

Torku Konyaspor’da Gaziantepspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Kartallar,bugün Antalya’da Ukrayna ekiplerinden Shaktar Donetsk ile hazırlık maçı yapacak.

Ligin 8. haftasında, iç sahada Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da Salı günü başlayan hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanına tedavilerine devam edilen Ali Turan, İbrahim Sissoko ve Ciprian Marica katılmazken, bir süre takımdan ayrı çalışan kaleci Kaya Tarakçı daha sonra tesislere geçerek tedavi oldu.

Torku Konyaspor, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek için bugün Antalya’da  Ukrayna Ligi'nin güçlü ekiplerinden FC Shaktar Donetsk ile hazırlık maçı oynayacak. Mardan stadındaki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlılar, bu maç için son çalışmayı dün öğleden sonra yaptılar. Takım bu sabah Antalya’ya gidecek ve karşılaşmadan sonra da Konya’ya dönecek.

Torku Konyaspor’da bugünkü maçta sakat olan ve tedavileri sürdürülen Kaya, Ali Turan, Marica ve Sissoko ile birlikte Milli takımlarda bulunan Vedat Bora, Dossa Junior, Dimitar Rangelov ve Alban Meha oynayamayacak. Maçtan sonra futbolculara iki gün izin verilecek ve Gaziantep maçı hazırlıkları Pazartesi günü yenidene başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.