Rakip kötü gidiyor

Rakip kötü gidiyor

Anadolu Selçukspor'un yarın evinde ağırlayacağı Amed Sportif Faaliyetler ligde son 4 maçtır galip gelemiyor. Temsilcimiz rakibinin kötü formunu avantaja dönüştürerek sahadan 3 puanla ayrılma peşinde

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 19.hafta maçında yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Amed Sportif Faaliyetler'i ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor, rakibinin kötü formunu avantaja dönüştürmek istiyor. Yeşil-kırmızılılar, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta son 4 maçtır galip gelemiyor.

HEDEF FARKI KAPATMAK

Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor,  en önemli rakiplerinden biri olan Amed Sportif Faaliyetler'i yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırlayacak. Yavru Kartal, rakibini yenerek hem aradaki puan farkını 3'e indirmek isterken hemde Kahramanmaraşspor deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyeti ise taraftarlara unutturma amacında.

KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR

Yarın Anadolu Selçukspor'a konuk olacak olan Amed Sportif Faaliyetler, ligde son 4 maçtır galip gelemiyor. Ligde oynadığı son 4 maçta 2 mağlubiyet 2 beraberlik alan yeşil-kırmızılılar, Şehmus Özer'in de vefat etmesi üzerine takım olarak zor günler yaşıyor. Amed Sportif Faaliyetler ligin 18 haftalık kısmında topladığı 32 puanla ile 5.sırada yer alıyor.

4 MAÇTIR GALİBİYET YOK

Ligde son 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Amed Sportif Faaliyetler, deplasmanda oynadığı son 3 maçta ise sahadan 3 puanla ayrılmayı başaramadı. Kocaeli Birlikspor'a 1-0,  Pendikspor'a 3-0 yenilen yeşil-kırmızılılar, Kahramanmaraşspor ile de 1-1 berabere kaldı. Amed Sportif Faaliyetler yarın Yavru Kartal'ı yenerek ligdeki kötü gidişatına son vermek istiyor.

DÜDÜK AVCI'DA

Öte yandan Spor Toto 2. Lig'de 19. hafta maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre,Anadolu Selçukspor'un 22 Ocak Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda saat 13.30’da oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasını  Hasan Avcı yönetecek.  Müsabakada Avcı’nın yardımcılıklarını Fatih Söyler ve Yusuf Doğan yapacaklar. 4. Hakem ise Gökhan Esen.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.