Rakhaiev: Trabzon'a Sadece Tatil Yapmaya Değil, Güzel Bir Sonuç Almaya Geldik

Rakhaiev: Trabzon'a Sadece Tatil Yapmaya Değil, Güzel Bir Sonuç Almaya Geldik

Metalits Kharkiv Teknik Direktörü Igor Rakhaiev, Trabzon'a sadece tatil yapmaya gelmediklerini güzel bir sonuç almak istediklerini söyledi.     Rakhaiev, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi...

Metalits Kharkiv Teknik Direktörü Igor Rakhaiev, Trabzon'a sadece tatil yapmaya gelmediklerini güzel bir sonuç almak istediklerini söyledi.

    Rakhaiev, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi futbolcusu Serhiy Peshenychnykh ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzeledi. Müsabakanın Trabzonspor açısından önemini bildiklerini belirten Rakhaiev, "Maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Şansımızı kaybettiğimizi biliyorum ama bu bir Avrupa maçı ve bizim için önemli. Biz buraya sadece tatil yapmaya değil, güzel bir sonuç almaya geldik." dedi.

    Ukrayna ligindeki önemli maçlarından dolayı bazı futbolcuları getirmediklerini ifade eden Rakhaiev, genç futbolcular şans vereceğini kaydetti. Rakhaiev, Bordo-mavili taraftarların çok sevdiği eski futbolcuları Jaja'nın da yarın sahada olacağını iyi de bir maç çıkartacağına inandığını dile getirdi.

    Futbolcu Serhiy Peshenychnykh de yarın taraftarların çok zevkli bir maç izleyeceklerine inandığını dile getirdi. Peshenychnykh, "Bu hafta Trabzonspor'u takip ettik. Galatasaray'ı yendiklerini ve hoca değişikliğinin pozitif katkı yaptığını biliyoruz. Yarınki maçın taraftarlar için çok zevkli geçeceğini düşünüyorum. Trabzonspor geriye yaslanan bir takım olmadığı için biz de ona göre hazırlık yaptık." dedi.

SON ÇALIŞMA AVNİ AKER'DE

    Öte yandan, Ukrayna ekibi, müsabaka öncesi son antrenmanını da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptı. Metalitsli futbolcular, antrenmanan basına açık ilk 15 dakikalık kısmında ısınma çalışması yaptı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.