Rahvan Atları panelde konuşulacak

Rahvan Atları panelde konuşulacak

Konya Rahvan Atları Binicilik Kulübü ile Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından organize edilen “Rahvan at ve Rahvan Atın Beslenmesi” konulu panelde rahvan atları masaya yatırılacak.

Konya Rahvan Atları Binicilik Kulübü ile Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından organize edilen “Rahvan at ve Rahvan Atın Beslenmesi” konulu panelde rahvan atları masaya yatırılacak. Panel 11 Ocak 2013 Cuma günü saat: 19.00’da Esnaf Sanatkârlar Odası toplantı salonunda yapılacak.

Panel hakkında bilgi veren Konya Rahvan Atları Binicilik kulübü Başkanı Ali Peksemerci “Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesiyle ortaklaşa organize ettiğimiz “Rahvan At ve Rahvan Atın Beslenmesi” konulu panelimizi 11 Ocak 2013 Cuma günü saat: 19.00’da Esnaf Sanatkârlar Odası toplantı salonunda yapacağız. Bu panelde Rahvan atları nedir, nasıl beslenir ve bakımı nasıl yapılır konuları irdelenecektir.

Panelde konuşmacı olarak S.Ü. Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Şeref İnal (Rahvan At Nedir), Doç Dr. Emel Gürbüz ise (Rahvan Atın Beslenmesi) konularında temel bilgiler verecek. Konyamızda uzun yıllardır yapılmayan ve 11 Ocak 2013 Cuma günü Esnaf Sanatkârl

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.