Ragıp Başdağ Anadolu'da

Ragıp Başdağ Anadolu'da

Sezon öncesi kadrosuna 18 ismi dahil eden Anadolu Selçukspor, kadrosuna bir tecrübeli ismi daha katıtı. Yavru Kartal, Cenk Özcan'ın isteği doğrultusunda Ragıp Başdağ ile anlaştı

Yeni sezonda hedefini en az Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Play-Off olarak belirleyen Konya Anadolu Selçukspor, transfer çalışmalarını bu doğrultu da sürdürüyor. Kadrosuna birçok genç ismin yanında deneyimli isimleri de katan Konya Anadolu Selçukspor, kadrosuna bir tecrübeli ismi daha katıyor. Konya Anadolu Selçukspor yönetimi, geçtiğimiz sezon PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da oynayan Ragıp Başdağ ile anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı yönetim deneyimli oyuncu ile önümüzde ki günlerde 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak. 38 yaşında orta sahada oynayan Ragıp Başdağ, yeni sezonda Konya Anadolu Selçukspor kadrosunda bulunan gençlere Volkan Koçaloğlu ile birlikte abilik yapacak.

9 İSİMİ KADRODA TUTTU

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Konya Anadolu Selçukspor yönetimi, kadroyu büyük ölçüde yeniledi. Yeşil-beyazlı yönetim geçtiğimiz sezon kadroda bulunan; Emre Yılmaz, Oğuz Gürbulak, Soner Birinci, Zekeriya Çakırca, Arif Demir, Ahmet Önay, Ahmet Karaman, Ali Aydemir ve M.Ali Elagöz'ü kadroda tutmayı başardı. Konya Anadolu Selçukspor'un şu ana kadar kadrosuna dahil ettiği isimler şöyle: "Seddar Karaman, Volkan Koçaloğlu, Ali Kuleli, Muhammet Yürükuslu, Alptekin Teytey, Mücahit Atalay, Abdulkadir Kuzey, Serhad Yazgan, Özkan Taştemur, Faruk Uzundere, Gökhan Öztürk, Süleyman Türkeş, Faruk Yaldıran, Berat Çetinkaya, Burak Saban, İsa Korkmaz, Ufukhan Bayraktar, Maksut Taşkıran."

YAŞ ORTALAMASI ARTTI

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan Anadolu Selçukspor'un yeni sezon öncesi yaş ortalaması arttı. Temsilcimiz yaptığı transferlerle birlikte yaş ortalamasını 1,4 artırdı. Geçtiğimiz sezon 22.4 yaş ortalamasına sahip olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor, yeni sezon öncesi yaptığı son transfer Ragıp Başdağ ile birlikte yaş ortalaması 24.3'e yükseldi.

YARIN TOPBAŞI YAPACAK

Öte yandan Afyon kampında Kocaeli Birlikspor'a 1-0 yenilen, Anadolu Üsküdarspor'u 2-0 yenen Konya Anadolu Selçukspor 2 günlük izine ayrıldı. Temsilcimizde yarın tatil bitecek. Konya Anadolu Selçukspor yarın Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde toplanarak, yeni sezonun hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.