Rafet yeniden Sarayönü’nde

Rafet yeniden Sarayönü’nde

Sarayönü Belediyespor camiasının yakından tanıdığı futbolculardan Rafet Ertuğrul yeniden Sarayönü Belediyespor’da.

Sarayönü Belediyespor camiasının yakından tanıdığı futbolculardan Rafet Ertuğrul yeniden Sarayönü Belediyespor’da. Geçtiğimiz yıllarda iki sezon yeşil siyahlı formayı terleten Rafet, gelecek sezon yeniden yeşil-siyahlı ekibin şampiyonluğu için mücadele edecek.

Daha önce anlaşmaya varılan savunmacılardan Yunus Batan ile karşılıklı olarak anlaşmanın feshedilmesi ile temsilcimiz yeniden stoper arayışlarına girmişti. Geçtiğimiz sezon Akşehirspor forması giyen başarılı savunma oyuncusu Rafet Ertuğrul’un Akşehirspor’dan ayrıldığını öğrenen transfer komitesi, oyuncuyla görüşmeler başlattı. Görüşmelerin ardından oyuncunu ikna edilirken, geçtiğimiz günlerde Sarayönü’ne gelen Rafet Ertuğrul, kendini bir yıllığına Sarayönü’ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbola 1999’da Akşehirspor’da başlayan Rafet Ertuğrul, Torku Konyaspor, Ispartaspor, Fatih Karagümrük A.Ş. ve Niğde Belediyespor gibi takımlarda forma giydi. 3. Lig’de 21 karşılaşma oynayan Rafet, Bölgesel Amatör Lig’de 79 karşılaşmada görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.