Pursaklar Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı

Pursaklar Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı

Pursaklar Belediyesi Kent Konseyi 2014 Genel Kurul Toplantısı, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk...

Pursaklar Belediyesi Kent Konseyi 2014 Genel Kurul Toplantısı, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, bürokratlar, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Sosyal belediyecilikte önemli adımlar attık. Pursaklar’da mütebbessim insanlar yetiştirmek için gayret ediyoruz. Kent konseyini kâğıt üzerinden kurtarmaya çalışıyoruz. Ortak akılla güzel şehrimizde mütebessim insanlara hizmet etmek istiyoruz." dedi.

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından divan başkanı, divan üyeleri ve konsey başkanlığı oylamaları yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer’in divan başkanı olduğu toplantıda Kent Konseyi Başkanı olarak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Kazım Arıcan seçildi. Genel sekreterliğe ise Akif Durmuş oy birliği ile getirildi.

ARICAN: PURSAKLAR İÇİNDE BULUNAN İNSANLARLA DEĞER KAZANACAK

Kent Konseyi Başkanı seçilen Doç. Dr. Musa Kazım Arıcan yaptığı konuşmada "Pursaklar şehri içinde bulunan insanlarla kıymet kazanacak, değer kazanacak. Şehirler ruhları olan yerlerdir. Mekke, Medine, Kudüs, Konya, İstanbul, Ankara önemli şehirlerdir. İnşallah bundan sonda da üniversitelerin önemli katkılarıyla güzel hizmetler yapılacaktır." dedi.

Kaymakam İhsan Kara da yaptığı konuşmada "Pursaklar Ankara’nın en iyi gelişen ilçesi. Başkanımız istişare ve yönetişime önem veriyor. Bu toplantının yeni bir başlangıç olacağını ümit ediyorum. Konsey toplantımız hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.