Puanla başladılar

Puanla başladılar

Süper Amatör 1.hafta mücadelesinde Selçuklu Belediyespor, evinde Seydişehir Belediye Sanayispor ile 1-1 berabere kaldı. Seydişehir’in golünü 59.dakikada Fatih atarken, Selçuklu’nun golünü ise 87.dakikada Celalettin atı

Konya Süper Amatör Ligi’nde (SAL) 1.hafta maçları tamamlandı. Konya Süper Amatör Ligi’nin en genç takımlarından Selçuklu Belediyespor 1.hafta maçında evinde Seydişehir Belediye Sanayispor’u ağırladı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Dumlupınar Sahası'nda oynanan karşılaşmaya futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Lütfi Acır yönetiminde ki konuk takım Seydişehir Belediye Sanayispor sahaya ;Hasan Duru, Mehmet Çiğdem, Halil İbrahim Akyol, Selcan Uyar, Emre Korucu, Mehmet Kıyıcı, Memiş Gül, Müjdat Oğul, Süleyman Koyuncuoğlu, Fatih Mithat Alpay ve Muhammet Emre Sam ilk 11'i ile sahaya çıktı. Ev sahibi takım Selçuklu Belediyespor ise sahaya; Zeki İyitutar, Sadık Kanat, Hidayet Erfilik, Murat Kocaaskan, Ali Acar, Furkan Kaya, Fatih Güneş, Kadir küçüksarı, Ali Üzüm, Recep Erkmen ve Celalettin Yatmaz ilk 11'i ile çıktı.

SELÇUKLU HIZLI BAŞLADI

Mücadeleye ev sahibi takım Selçuklu Belediyespor hızlı başladı. Etkili ataklar sergileyen ve oyunun kontrolünü ele alan Selçuklu Belediyespor yakaladığı atakları değerlendiremedi ve mücadelenin ilk yarısını 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarı daha istekli bir oyun sergileyen konuk takım Seydişehir Belediye Sanayispor aradığı golü 59.dakikada buldu. Sol kanattan Muhammet Emre Sam'ın pasına hareketlenen Fatih Nihat Alpay topu ağlarla buluşturdu ve Seydişehir Belediye Sanayispor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün etkisi ile rakip kaleye daha sık ataklar yapan Selçuklu Belediyespor'un 81.dakikada attığı gol hakem Aykut Sezer tarafından ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Selçuklu Belediyespor maça denge getiren golü 87.dakikada buldu. Celalettin Yatmaz'ın kendi becerisi ile kaleye doğru taşıyıp vurduğu şut ağlarla buluştu ve skoru 1-1'e getirdi. Maçın son dakikalarında rakip kalede dahada artıran Selçuklu Belediyespor, topu ağlarla buluşturamadı. Maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

BEYŞEHİR LİDER OLDU

Konya Süper Amatör’de dün 3 maç daha oynandı. Konya Süper Amatör’de oynanan karşılaşmalarla Beyşehir Belediyespor liderliğe yükseldi.Dün oynanan diğer karşılaşmaların sonuçları şöyle: “ Beyşehir Belediyespor 2-0 Bozkır Gençlerbirliği, Saiteli Kadınhanı Belediyespor 1-1 Selçukspor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor 1-2 Ereğlispor.”

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.