"Ptt 174 Yıldır Hizmet Veren Köklü Bir Kuruluştur"

"Ptt 174 Yıldır Hizmet Veren Köklü Bir Kuruluştur"

Bafra'da, PTT'nin 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.PTT Bafra Merkez Şube Müdürü Oskay Ünlü, Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, PTT'nin 174 yıldır hizmet veren köklü bir kuruluş...

Bafra'da, PTT'nin 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

PTT Bafra Merkez Şube Müdürü Oskay Ünlü, Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, PTT'nin 174 yıldır hizmet veren köklü bir kuruluş olduğunu, hizmet ve çeşitliliğini her geçen gün artırdığını belirtti.

Ünlü, "PTT 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuş ve o günden bugüne kesintisiz hizmet üretmektedir. Günümüzde PTT en son teknolojiyle hizmet etmekteyiz. Ülke genelinde 4binin üzerindeki işletmelerimizde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Müdürlüğümüz 174 yıldır hizmet veren ve köklü bir kuruluş olan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın Samsun ilinin en büyük ilçelerinden olan Bafra ilçesinde, halkımıza kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için, deneyimli ve güler yüzlü 53 personeli, Adliye PTT, Altınyaprak PTT, Beşyol PTT ve Çarşı PTT olmak üzere 4 şubesi, Kolay mahallesinde bulunan acentesi ve tüm parasal posta işlerinin yapılmakta olduğu 7/24 hizmet veren PTTmatikleriyle daima çalışmaktadır. Kurumumuz asrı aşan tecrübesi ile hizmet ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmaktadır. Kuruluş olarak teknolojideki değişimleri takip ederek müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışmaktayız. Türkiye’de banka, lojistik ve aynı zamanda PTTCELL markası ile GSM operatörleri alanlarında hizmet veren tek kurum olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bafra ilçemizde, tüm bu alanlarda tecrübesi, teknolojisi, Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmak müdürlümüzün misyonudur.” şeklinde konuştu.

174. numara yandığı sırada gişeye giden talihli vatandaş 57 yaşındaki Şehri Köksal’a alkışlar arasında PTT Bafra Şube Müdürü Oskay Ünlü tarafından hatıra pul seti hediye edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.