Projelerle geliyoruz

Projelerle geliyoruz

Bakırcılar Odası'nda olağan genel kurul 27 Şubat'ta yapılacak. 3 adayın yarışacağı genel kurulda 487 üye oy kullanacak. Başkan Adayı İbrahim Işık, "Üyelerimize daha iyi hizmet için projelerle geliyoruz. Projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Aylar öncesinden seçim çalışmalarına başlayan ve oda üyelerini ziyaret eden Bakırcılar Odası Başkan Adayı İbrahim Işık, projeleri hakkında bilgi verdi. Işık, "1965 yılında kurulan Konya Bakırcılar Odası seçimlerinde başkan adayı olarak sektör temsilcilerimizin önüne çıkıyorum. Odamıza 2011 yılında üye oldum ve oda yönetimde yer alıyorum. 487  üyesi bulunan odamıza daha hizmet verebilmek için çalışacağım. Odamızı ve mesleğimizi en iyi yerlere taşınması için aday oldum. Başkanlık görevi verildiği takdirde sektörlerimiz ile ilgili plan ve projeleri hayata geçirmek için aday oldum. Başkan olmam halinde sektör temsilcilerimiz ile bir araya gelerek meslektaşlarımızın sorunlarını yerinde ve zamanında tespit ve çözüm bulacağım. Bu süreçte oda üyesi arkadaşlarımdan destek bekliyorum. Oda seçimimiz şehrimize ve odamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Kurulduğu günden bu yana odayla ilgili çok sayıda proje önerildiğini fakat bir türlü hayata geçirelemediğini kaydeden Işık, "Başkan olmadığım için bu  projeleri gerçekleştiremedik. Bundan dolayı aday oldum. Üyelerimizin odalarına sahip çıkmasını istiyorum. Üyelerimiz odadan ümidini kesmişler, odalarına küsmüşler. Kimse küsmesin. Üyelerimizden hangi başkandan ne hizmet gördüyse ona göre tercihlerini kullanmalarını istiyorum. Üyelerimize yönelik çeşitli faaliyetler yürüteceğiz. Züccaciye sektöründe arkadaşımız var bizim. Aynı zamanda hac ve turizm şirketi de kurdular. Bu arkadaşlarla görüştüm. Seçimden sonra üyelerimizi çok cazip fiyatlarla umreye götürecekler. Bir petrol ile anlaşma yaptık. Sadece Bakırcılar Odası üyelerine yüzde 8 indirim sağlayacaklar. Medova Hastanesi ve Dünya Göz Hastenesi ile anlaşmalar yaptık. Seçimden sonra protokol imzalayacağız. Ayak üstü tedavilerde yüzde 20 indirim sağlayacağız. Fuarları takip edeceğiz. Hediyelik fuarı, züccaciye fuarı ve hırdavat fuarlarına üyelerimizi götüreceğiz. Otobüstür uçaktır, bir şekilde organizasyonu yapıp fuarları takip edeceğiz. Telefon 24 saat açık olacak. Üyem aradığı zaman sıkıntısı sorunu varsa onu çözmek için seferber olacağız. Üyelerimizin tercihlerini iyi yapmasını istiyorum. 27 Şubat saat 10.00'da seçimimiz olacak" diye konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.