Projelerimizi tamamlıyoruz

Projelerimizi tamamlıyoruz

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2014 Yerel Seçimleri öncesinde vatandaşlara vaad ettiği 40 projeden 18 'ini 4 yılda tamamladığını, 22 projenin ise tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Başkan Tutal, seçim beyannamesinde olmayan Termal Fizik Tedavi Merkezi, Termal Sosyal Tesisler ve İmar Revizyonu gibi çalışmaları da başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 4 yıllık görevi süresinde seçimlerde vaat ettikleri 40  projeden 18  projenin tamamlandığını kaydetti. Söz verdiğimiz gibi vaatlerimizi tamamlayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; 4 yıllık hizmet süresince yaptıkları projeleri vizyon ve sosyal belediyecilik alanında tamamladıklarını belirtti. Tutal, vizyon projelerden Kuğulu Vadisi çalışması, Eski Garaj çalışması, Seyyid Harun Veli ve Çevresi Düzenleme çalışması  ile Termal Sosyal Tesisler çalışması  hakkında bilgi verdi. Seçimlerde söz verdikleri 40 projeden 18 projenin tamamlandığını 10 projenin etaplar halinde, 6  projenin Bakanlıkta onay aşamasında olduğu belirten Başkan Tutal, geri kalan 6 projenin ise Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan çalışmalar olduğunu kaydetti. Seydişehir'in yıllardır beklediği Eski Garaj ve Termal Tesis konularının  çözüme  kavuşacağını ifade eden Başkan Tutal;Termal Sosyal Tesislerde  1’inci etap tamamlandı. 2’nci ve 3’üncü etap çalışmalarına başlandı. Eski Garaj Ticaret ve Konut Merkezi çalışmamızın yüzde 50'lik bölümü tamamlanmış olup, 2019 yılı Mart ayında teslimi yapılacaktır” dedi.

SEYDİŞEHİR'İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Kuğulu Vadisi 1 etap çalışmalarının tamamlandığını , 2 etap çalışmalarının ise 2019 yılı hazır olacağını kaydeden Belediye Başkanı Tutal; Kent turizmine, sosyal hayata ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacak.Vizyon projelerimizden olan Kuğulu Vadisi çalışmamız sosyal tesisler, Ekopazar, sera, spor  tesisleri, lunapark, seyir terası, kır kahveleri, paintball alanı, kamp ve karavan turizminin yapılacağı alanlar, midilli çiftliği,  göl çevresinde kafe ve restorantlar, yürüyüş ve bisiklet yolları,  su sporları  ve orman köşkü yer alacak hem Seydişehir'in hem de bölgenin cazibe merkezi olacak.  Burası sadece insanların piknik yaptığı bir yer olmayacak. Bu çalışma, aynı zamanda şehrimize vizyon katacak, insanların dışarıdan Seydişehir'e  gelerek konaklayacakları  ve aynı zamanda turizmi de tetikleyeceğine inandığımız bir sosyal yapıya dönüşecek" diye konuştu. Tutal, Köy ve Kasaba yollarının yapımı, Şehir İçi Su Şebeke Hatlarının Yenilenmesi, Organize Sanayi Bölgesinin Desteklenmesi, Gençlik Merkezi Projesi, Akçay Deresi ve Islah Çalışması, Yeni Otopark Projesi, Mahalle Meclisi Toplantıları, Seyyid Harun  Veli Cami Çevre Düzenlemesi, Bisiklet Yolları Yapımı gibi çalışmalara başlandığını ve  hızla devam edildiğini belirtti. Özel Organik Tarım ve Hayvancılık Kalkınması Projesi, Sebze  ve Meyve Hali Projesi, Hobi Bahçeleri Projesi, Huzurlu Yaşam Evi Projesi, Hasta Refakatçi Misafirhanesi gibi çalışmaların ilgili Bakanlıklarda onay aşamasında olduğunu kaydetti. Tutal, Yeşil Şehir Projesi kapsamında Selçuklu Aile Çay Bahçesi ve Parkının ihalesinin yapıldığını yükselen bu çalışmanın 2018 yılı sonunda teslim edileceğinin kaydederek;"şehir merkezi konağımız açıldı. Sokak Hayvanlarının Barınması Projemizi  Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışıyoruz. Beledimiz tarafında yer tahsisi yapıldı. 2019 yılı içerinde tamamlamayı hedefliyoruz. Emekliler Konağımızı 2018 yılı sonlarına doğru faaliyete geçireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.